slm

slm üstadlar ben eksikmişim geldim tam olduk siteniz çok güzel elinize emeğinize sağlık 18 yaşındayım kendimi bildim bileli motor üstündeyim asıl işim bilgisayar teknisyenliği istanbul ///// fatih ///karagümrük de oturuyorum

adım ismail artık burdayız inş

Aramıza hoşşgeldin :) Ama hala tam olamadık :p dAHa cok gelecek war :)

merhabaler by_moto arkadasım kalıcı demiş bana seslenmiş kalıcı olcagımdan eminim burda motor war bende warm ben yeni üyeyim hatay iskenderun adım:taylan herkese slmlar saygılar...

Aramıza hoşgeldin, kazasız belasız sürüşler dilerim... :rendeer:

merhabaler by_moto arkadasım kalıcı demiş bana seslenmiş kalıcı olcagımdan eminim burda motor war bende warm ben yeni üyeyim hatay iskenderun adım:taylan herkese slmlar saygılar...

slm üstadlar ben eksikmişim geldim tam olduk siteniz çok güzel elinize emeğinize sağlık 18 yaşındayım kendimi bildim bileli motor üstündeyim asıl işim bilgisayar teknisyenliği istanbul ///// fatih ///karagümrük de oturuyorum

adım ismail artık burdayız inş

size söyle kısa bışey anlatıyım
kurye işine kırdıgımde herkes alayederdi
misal evının yerını bulabılırmısn falan cömezız ya

sızı cömezler bakalım sıteyı ne kadar karıştırırsınız
hoşgeldınız
ama bır kac gun sonra hepımızı gecersınız tekrar hoşgeldınız :rendeer:

çok teşekkürler ben sizlere bı konu danıssam ben scooter ve viteslı motor arasında kaldım bi motor alcam ama 100cc alıyım diyorum sonra bi anlım diyorki ben ögrenciyim yanı bana scooter da yeter ama sızlerde bana yardımcı olabilirsenız bana akıl werirsenız bu motorlar hakkında sevinirim yorumlarınız işin şimdiden teşekkürler saylılar.. ( 100cc cup ve 150cc scooter arasında kı farklar takıtı çekişi vs )

Son düzenleme:
Merhaba İsmail hoşgeldin.
Kalıcı,yapıcı ve katılımcı olman dileğiyle :cat:

her zaman kalıcı ve atılımcıyım :D

scooter ve vitesli arasında kaldın ama sanırım otomatik daha çok istiyosun bütçene bağlı vitesli alıcaksan öğrenciysen ybr 125 yada cg 125 tavsiye viteslide çin tavsiye etme öğrencisin başın agrır 2.el al honda yamaha tercih et bus yada actica kinetix

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar