slm

merhaba, siteyi uye olmadan takip ediyordum, simdi uye de oldum :) 26 istanbul, suan calismiyorum. Motor yok, belki bigun olur... cok istiyor oldugumda alacagim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
jertec' Alıntı:
motor tepesinde sizin can guvenliginizi sizden daha cok dusunen biriyle surus yapmanin manevi hazzi hic biseye degisilmezmis gibi geliyor:)

waybe etkilendim doğrusu....

Hoşgeldin jertec'ciğim :cherry:

jertec, Hoşgeldin Motorun ilk başlangıcı Artçılık zaten daha sonra bi bakmışssın Rüzgarla yarışıyorsun. İstedigin motora kavusman dileği ile :rendeer:

selam jertec bu sitede olduğuna göre sanada bulaşmış birşeyler.kendini hazırla yavaş yavaş bir motor almaya.maalesef bu işten kurtuluş yok.saygılar

Süper Moderatör (BBRR)
valla benim eşimde seninle aynı şeyleri söylüyor
muhtemelen sen bir bayansın motoru kullananda ya sevgilin yada kocan yanılıyo olabilme ihtimalim çok düşük :bounce:
dur babanda olabilir hatta sevgiliihtimalinden koca ihtimalinden dahada yüksek senin can güvenliğini senden çok düşünene babandır

Moderatör (forrap)
Aramıza artçılığı daha çok sevsen bile hoşgeldin nickini de artçı olarak alsaydın daha güzel olurdu :) :cat: :rendeer:

Artci olmaktan kendi motorumu kullanmaya terfi edecekmiyim bunu zamanla gorecegiz, yine burda olursaniz mutlaka sizinlede paylasirim zaten. Bu arada BBRR, ilk tahmininiz dogru :) Babamin beni korumasi sanirim ancak motor fikrine muhalefet etmekle olur. Gerci bellide olmaz artci olma fikrime alistigina gore kim bilir, belki zamanla.. :mrgreen:

Süper Moderatör (BBRR)
jertec aramıza hoşgeldin
ben bir an kızımı düşününce babandır dedim şu an benim kızım henüz 2 yaşında deil ama artçım
7-8 yaşına gelince yamaha nın 50 cc çocuk crossları var onlarla başlıyacak ve baba kız dağ tepe yapacaz 17-18 de değme motorcu olcak :bounce:

hoşgeldin jertec. kendi yolunu kendin çizmek istediğinde artık artçılığın kesmediğine kanaat getireceksin. hayırlısıyla sen de artçının canını kendininkinden daha önde tutar olursun :)

en azından benim sabit artçım olmasa da ben hep öyleyim :)

BBRR' Alıntı:
jertec aramıza hoşgeldin
ben bir an kızımı düşününce babandır dedim şu an benim kızım henüz 2 yaşında deil ama artçım
7-8 yaşına gelince yamaha nın 50 cc çocuk crossları var onlarla başlıyacak ve baba kız dağ tepe yapacaz 17-18 de değme motorcu olcak :bounce:

amin diyor başka söze gerek duymuyorum :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hoş geldin aramıza jertec, herşeyin zamanı var zamanı geldiğinde kendini motor üstünde rüzgara çarparken yüzünü bulursun o yüzden sabret kendine dikkat et :rendeer: :king:

SLM.BEN ERTAN BARTINDAN BEN TAM BİR MOTOR HASTASIYIM,MONDİAL MOTORUM VAR PARAM YETSE DAHADA KALİTELİ MOTOR ALIP RÜZGARLA HIZ YAP :: ACAĞIM.YENİ ÜYEYİM ARTIK BENDE SİZLERLEYİM :)

SLM.BEN ERTAN BARTINDAN BEN TAM BİR MOTOR HASTASIYIM,MONDİAL MOTORUM VAR PARAM YETSE DAHADA KALİTELİ MOTOR ALIP RÜZGARLA HIZ YAP :: ACAĞIM.YENİ ÜYEYİM ARTIK BENDE SİZLERLEYİM :)

hadi hadi naz yapma sende istiyorsun motor yoksa ne işin var bu sitede motor özgürlük anlatır,motor bir yaşam felsefesidir,motor yaşamaktır bunu unutma sende geliceksin aramıza zaman geçince diyeceksin ulan hakkatten doğruymuş bu söyledikleri diye işte o zamanı bekleme gel yanımıza beraber rüzgarın sesini dinleyelim....

hoş geldin.
:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar