slm

öncelikle herkese selamlar bir haftadir siteyi takip ediyorum ve çok basarili ve aktif buldugum için üye olmaya karar verdim.Umarim henüz sahip olmadigim ama çok arzuladigim chopperi sizinde fikirlerinize basvurarak cok kisa bir zamanda alicam.saygilar sevgiler :)

aleykümselam dostum, hoşgeldin. inşallah hayırlısı ile alır kazasız belasız sürer gidersin ( amin ) :thumleft:

hoş geldin arkadaşım aramıza sen merak etme aramızda profesyonel arkadaşlar var.seni gayet güzel bilgilendirirler. :cat:

hepinize simdiden te_ekkür ederim bu arada ilk konumuda görü_lerinize açtim

bu arada açtigim forumla ilgili görüs belirtebilecek arkadaslar var ise bilgi edinmek istiyorum

sevgili just_life kanuni ile ilgili yazd1klarini uzun uzun okudum yalniz benim kullandigim tigerin vitesleri inanilmaz sert geçiyordu üstelik makine 1700km. regal raptorun varligindan ise yeni haberim oldu ama daha inceleyemedim ikisi arasinda gidip geliyorum anlayacagin.

yaaa çok güzel bilgilenirsin :queen: :queen: :queen: benim kafa iyice karıştı :farao:

Motosikleti
Su Motoru
Hoşgeldin arkadaşım. Dikkat ettimde "chopper veya cruiser alacağım" demişsin ama geçmiş forumda "Benim için rs125 cbr125 i karşılaştırın" yazmışsın. Neyse tekrardan hoşgeldin ...

horsefly Tigerda sabahlar1 motora ilk binisimde Vitesler yag gibi geciyor motor 1s1n1ncada Viteslerde biraz sertlik oluyor. Elektrik aksam1nda ufak tefek sorunlar c1kabiliyor hallediliyor. Vites göstergesi,devir saati, Benzin gösterge 1s1g1 bulunmakta.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar