slm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu irtibata geçtiğin yöneticilerin kim olduğunu söyler misin ¿.. Adminimiz skullhunter bu konudan haberi olmadığını söyledi.. Kimmiş merak ettim...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
skullhunter olduğunu söylemedim zaten, 2 yönetici arkadaş dedim, kim olduklarını da ulu orta açıklama zorunluluğum yok.

Şu irtibata geçtiğin yöneticilerin kim olduğunu söyler misin ¿.. Adminimiz skullhunter bu konudan haberi olmadığını söyledi.. Kimmiş merak ettim...

ben de merak ettim, bi hatun benle irtibata geçecek ve ben sallamıcam, görülmüş şey değil :mrgreen:

ayrıca diğer modlar ağırbaşlı olabilir, bu benim de öyle olmamı gerektirmez ben memnunum halimden :p

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Ben konuyu halen bir mantık zemini üzerine oturtabilmiş değilim.

Yöneticiye yazmak için üye oldun, bar yöneticisisin, direksiyonları sağda olan bir almanyada yaşıyorsun, liseli sevgilin var, 2 motor aldın ikiside çalındı, sarışınsın(bi bu bana gerçek gibi geliyor) aynı zamanda da padok da şemsiye tutuyosun(umbrella girl), motorcunun genç zeki ve kıvrak olanını seviyosun.:p

Eee başka, ordan bakılınca gerizekalı gibi mi gözüküyoruz acaba?

Ben konuyu halen bir mantık zemini üzerine oturtabilmiş değilim.

Yöneticiye yazmak için üye oldun, bar yöneticisisin, direksiyonları sağda olan bir almanyada yaşıyorsun, liseli sevgilin var, 2 motor aldın ikiside çalındı, sarışınsın(bi bu bana gerçek gibi geliyor) aynı zamanda da padok da şemsiye tutuyosun(umbrella girl), motorcunun genç zeki ve kıvrak olanını seviyosun.:p

Eee başka, ordan bakılınca gerizekalı gibi mi gözüküyoruz acaba?

dur ön yargılı olma test yollucak bize çözmemiz için :mrgreen:

le bu arada senle daha önce niye tanışmamışız biz, benim mod olmayan versiyonumsun sanırım :mrgreen: :cherry:

Murat bunlara ek olarak 20 yaşında....:mrgreen: (facebook da ki Melis Burcu 20 yaşında.) Togepi 15 (!)

Hah çocuğum,evladım.. Sor bakalım edebiyat hocana (!) ne demek.. :mrgreen:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
dur ön yargılı olma test yollucak bize çözmemiz için :mrgreen:

le bu arada senle daha önce niye tanışmamışız biz, benim mod olmayan versiyonumsun sanırım :mrgreen: :cherry:

Ben yeni üyeyim ondandır. :p

İlk motor 1000RR olunca tanışma başlığı açmaya korkmuştum, kaçak köşek sızdım aranıza motorum yok ayana yattım.:queen:

Hem ben testte kesin gerizekalı çıkarım, normal insanların IQ anlayışıyla benimkisi pek uyuşmuyor.:silent:

Forumdan Uzaklaştırıldı
silifkede lahmacunculuk yapıyorsun ve boş zamanlarında gitar çalıyorsun, sence bu ne kadar inandırıcı ?

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Murat bunlara ek olarak 20 yaşında....:mrgreen: (facebook da ki Melis Burcu 20 yaşında.) Togepi 15 (!)

Hah çocuğum,evladım.. Sor bakalım edebiyat hocana (!) ne demek.. :mrgreen:

Normal öyleyse, 20 yaşında bar yönetiyomuş 15 yaşında çocuğu mu yönetemiycek. :queen:

silifkede lahmacunculuk yapıyorsun ve boş zamanlarında gitar çalıyorsun, sence bu ne kadar inandırıcı ?

Bu yazının benle alakası yok ki, senin gibi birisi sahibinden.com'da ilan vermiş böyle yazmış gülmekten yarıldım, aldım imza yaptım.:queen:

Son düzenleme:
togepi.gif

togepi buymuş, google dayı söyledi. ben hala en fazla 13 diyorum :mrgreen:

Onurrrrrrrrrrrrrrrr, bi de bu togepi 1000 lik motor kullanıyormuş biliyor musun.. :mrgreen: Kuzenimiymiş neymiş..:mrgreen:

Onurrrrrrrrrrrrrrrr, bi de bu togepi 1000 lik motor kullanıyormuş biliyor musun.. :mrgreen: Kuzenimiymiş neymiş..:mrgreen:

hay Onur kadar :mrgreen: ne bağırıyon uzakta mıyım sanki aynı başlıktayız, kulaaam patladı.. ya da gözüm mü patladı deseydim :mrgreen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Kim bu yöneticiler çıksın ortaya...Merak ediyoz abi....

Eğer togepi isen senle devam eden bir davam var.... Atılmadan banada bi uğra....:bounce:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Sahi ne olmuş Güneye giderken?... Hiç merak eden olmadımı?....:silent:

Forumdan Uzaklaştırıldı
şunu bir okuyun lütfen :

+ MOTOSİKLET.NET forumlarının en belirgin özelliği, kullanıcıların mesajlaşmalarında yakalanan belirgin düzeydir. Bu güzel çizgiyi korumak mutlaka kullanıcının görevidir. Bu nedenle, mesajlarınızda küfür ve benzer kaba ifadeler kullanmamanız ve kişileri aşağılayıcı ya da tahrik edici tavırlardan uzak durmanız tavsiye olunur. Küfür içeren, aşırı laubuali, başka bir kullanıcıya saldırı amaçlı yada genel olarak çirkin bulunan mesajlar yöneticiler tarafından silinecektir. Küfürlü yazışan kullanıcı, tarzını değiştirmemekte ısrarlıysa, forum dışıı bırakılacaktır. LÜTFEN Bu Forumun Sükûnet ve Asayişini KORUMAYA ÖZEN GÖSTERİNİZ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar