slm

slm arkadaşlar bende bugun üye oldum siteye.eskiden beri motorlara binmeyi çok severdim ama kendim kullanmayı hiç düşünmemiştim takiiiiii muratd(erkek arkadaşım:D) yle tanışıp motor tutkunları arasına girinceye kadar:D tanıştıgımızda sadece motorları severım dedım sonra motor için para biriktirirken buldum kendimizi!!!şimdi ise dylan_150 miz var.ilk başlarda korkuyordum motoru kullanmaya ama şimdi inanılmaz zevk alıyorum motora binmekten:mrgreen: hatta daha önceden kullanma cesaretim olmadıgı için kızıyorum kendıme:pale: bugün ehliyete başvurdum inşallah yakında bugünde motorumu aldım derim:cherry: babam hala şoklarda şaka yaptıgımı falan zannediyor.alıştırıcam inşallah ehliyetimi alınca montum ve kaskımla gidersem sanırım baya yol almış oluruz:queen: önceden motorlara nasıl bukadar düşkün oldugunuzu anlamazdım sanırım anlamam için birinin içimdeki motor aşkını çıkartması gerekiyormuş:cat: aranıza katılmış olmaktan çok mutluyum:) görüşmek üzere...

Super Moderator
Aramıza hoşgeldin...:rendeer:
Umarım forumda aradığını bulur, kalıcı olursun.

aşkımmmm hoşgeldin:):)
ilk hoşgeldin benden olsun seni çoook seviyorumm...
taze motor manyakım benim:):)
:rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer:

muratd' Alıntı:
aşkımmmm hoşgeldin:):)
ilk hoşgeldin benden olsun seni çoook seviyorumm...
taze motor manyakım benim:):)
Nekadar şanslısın dostum.Motor seven bi aşkın var bu aşk okadar büyümüşki kendine motor almış
hoşgeldin arkadaşım burası deli dolu bide sen geldin dahada çoğaldı:) :) :mrgreen:

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
muratd baba biraz geç kalmışın bee.ikinci mesajı atmak nasip olmuş:) len olcan çık aradan.sevenlerin arasına girme bakıyım:queen:

pelin_26 sende hoşgeldin:rendeer:

herkeze çok teşekkür ederim motor konusunda bilgilrimi biras daha arttırıyım sizinle sohbete başlamam yakındır:D canım askım gec kalmıssın ama:( :D

Super Moderator
Fazla erken davranmışım galiba...:p
Pardon muratd:rendeer:
Tekrar hoşgeldin...:rendeer:

:) olsun abi problem değil:)
ama aşkımın buraya benden haberssiz üye olmasına nasıl sevindim anlatamam arkadaşlar:)

aramıza hoşgeldin motorda hayırlı olsun kazasız belasız surüşler dilerim.

aramıza hoşgeldin:rendeer:
ne güzel ya, anca beraber kanca beraber:)

Moderatör (forrap)
Aramıza hoşgeldin...Umarım istediğin motora bir an önce kavuşursun.Ehliyete hemen yazılmanda çok isabetli bir karar...Muratd arkadaşımız sevdiğimiz bi arkadaşımızdır,sen 1 adım önde başladın diğer üyelerden yani:) :rendeer:

Süper Moderatör (BBRR)
valla özendim size :) maşallah diyelimde nazar deymesin. Bu arada Pelin hoşgeldin :rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
:bestmt: ailemize hoşgeldin.

:bestmt: Bağımlılık yapar.:rendeer:

aramıza hoşgeldin
muratd çok şanslısın hem seni hemde motoru seven bir kız bulmuşssun
hayırlısı olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar