slm

slm arkadaşlar aranıza istanbuldan katılıyorum cupra r aracım var ve çok yaktığı için artık gazlamaları ve gezmeleri motorla yapmaya karar verdim arabamla sadece rollinglere ve pist yarışlarına katılmalarda kullanıcam ilk motor almaya karar verdiğimde bayağı araştırma yaptım ve bana yeni başlayacağım için ve beni yormuyacağı düşüncesiyle gsr 600 almaya karar verdim ve çok şükür aldım bu benim ilk büyük motorum diyebiliriz vites ve firene alışmak için 125 lik bir motor almıştım 900 km yaptım ve 600 lüğe azda olsa hazır olduğumu düşünerek büyük motoru aldım şimdi diyeceksiniz 900 km demi öğrendin motor sürmesini biraz öyle oldu ama 300 hp aracımla süratlenme ye alışık olduğum için 600 lük motorun hızlanmasına gayet normal buldum o yüzden çok şükür zorluk çekmiyorum eğer benide aranıza kabul ederseniz ne mutlu bana bu arada yaşım 31 evliyim ve bir çocuğum var ticari taksi işiyle oğraşıyorum hoş görünüze şimdiden teşekkürler :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Merhabalar,aramıza hoş geldin :)

Kocaeli İl Temsilcisi
kabul etmek olayı nedir osman kardeşim edeple gelen lutufla döner :) yeni motorunla kazasız kedersiz inşallah hayırlı olsun ve hoş geldin :)

osman kardesım hosgeldın sefalar getırdın.ruzgarın bedene temasıyla baslayan motor askı senıde sarsın ınsallah.ayrıca coluk cocugunlada mutlu huzurlu nıce upuzun yıllar dılerım.felsefemız 4 teker bedenı tasır 2 teker ruhu.ruhumuzun derınlıklerıne gıden yollarda ve gonullerde bulusmak uzere esen kal.

hayırlı olsun yeni motorun. yeni motorunu kaça aldın resim bişi yokmudur onlarıda ekleseydin keşke :)

hoşgeldin ama benzin masrafından kısacağını düşünme pek...:)

emin ol kıstım bile arabam 300 hp 1lira 20 kuruş civarı yakıyo buda 35 kuruş civarı yakıyo dediler kafadan nerdeyse 4/1 e düştü yakıt :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:35 ----------

hayırlı olsun yeni motorun. yeni motorunu kaça aldın resim bişi yokmudur onlarıda ekleseydin keşke :)

sağol kardeşim 14 civarı aldım boyasız 17 binde orjinal 2007 model biraz fazla verelim temiz olsun dedik

Hoşgeldin aramıza. Yakıtın bugün için düşmüş olabilir ama o ruh varken sende gsr600 yetmeyecektir bir süre sonra .))

Hoş geldin kardeş.Kazasız belasız sürüşler inşallah.Bir gün yolun çanakkale ye düşerse beklerim Adaş.

sağolun arkadaşlar adaşım yaza doğru gurupla gezmeye gelebiliriz bakarsın karşılaşırız :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar