slm yine ben :bounce:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
slmmmmm arkadaslarrr gecde olsa bi topic actımmm :queen:17 yasındayım kanuni elite marka motorum varr :pr:

arkadaslar motoru acma konusuda yardımcı olursanız sevinirim :rendeer:ilerde birisi yarısakmı dediginde yok benim işim var sonra bakarıs diyip kacmak istemiyorum :bounce: ramzeylerin bile 120 yi astigini gorunce kendimde eksiklik hissettim acaba ben nie 105 takili kaliyorum diee 50 km boyunca durmadan bas dediler bastım 105 i nabtıysam gecemedim rampaya vurr dediler furmadım ama haftaya furmayı dusunuyom :bounce:dielimki motor yine acılmadı daha nabmam lasım forumda bir kac konuda gordum hava filtresini degistrdim motor 80 yaparken 110 yaptı die gercekten etkili olurmu hava filtresini degistirmek moturn hızını artırmaktaaa tecrubelerinisi paylasırsanızzz cok sefindirik olurum :bounce:

Sen eger firarcı yasin degilsen, benim adım Serhat degil..

Son düzenleme:
evet evet sen firarcı yasinsin:cat:Bir dakika ya herkes tanıyo ben tanımıyorum yasin kardeşim sen misin hoş geldin de biraz geç tanışma oldu ama olsun değiştirmek etkili olur ama bence çok hız yapma bende 17 yaşındayım daha genciz be

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Kimmişki bu yasin?.... Sakıncalı birimi?.......:p

oooo neden ki o ya gyzemli bile gitmedi ne yaptı ki siteyi altüst falan mı ettin yasin:silent:

uzaklaşmıştı da akLı basına gelmiş demek ki :) hadi affettik yasin :)

hoşgeldin:rendeer:

sen yasin değilsen benim adımda serhat değil yasin'sen de serhat değil:p:p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar