slm yeni uye oldum.iste benim LUCO

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
güzel motor sevdim yanlız ön çamurluğu kesmişsin ya yakışmış:cherry:

aramıza hoşgeldın umarım kazasız belasız ve cezasız sürüş keyfı yaşar ve guzel bır cevre edınırsın

hoşgeldin arkadaşım motor sevenler arasına benim hala motorum yok sen gene iyisin

hoşgeldin arkadaşım motor sevenler arasına benim hala motorum yok sen gene iyisin

saol birader.seninde olr be zamanı geldiginde det etme

Hoşgeldin aramıza arkadaşım..:rendeer:

Motosikletin güzel..Çıtıpıtı görünüyor..:cherry:

Ön çamurluğun ucundan kesilmiş, kısaltma yapmışsınız sanırım..:cyclopsan

tskler birader.on camurluk hafif bi dokundurma sonucu kırıldı onu restore ettik yenisini alana kadar:)

Son düzenleme:
hoşgeldin aramıza kazasız belasız sürüşler dilerim motorunla nice kmlere :):cat:

hoşgeldin dost ........... bende ne aynı gri var ama ne modifiyesi yapayım diye düşünüyorum yesil gider mi gri motora yaaaa

dost ön camurluk kısa olun ca kötü durmuş siyah nikalaj ile cevirirsen çok güzel olur:cat:

Motosikleti
ZX12R
hosgeldin..:rendeer:

manisadanmi...? :silent:

bu arada 2.ve 3. resimlerde motorun neresini gostermek istedin ben anlayamadim...:silent:

neresine odaklanip cektin fotoyu ?? :silent:

hoşgeldin dost ........... bende ne aynı gri var ama ne modifiyesi yapayım diye düşünüyorum yesil gider mi gri motora yaaaa

dost ön camurluk kısa olun ca kötü durmuş siyah nikalaj ile cevirirsen çok güzel olur:cat:

walla kardes yesil olmaz griye siyah en iisi.camurlukta ufak bi kaza sonucu ole oldu en yakın zamanda deistircem

hosgeldin..:rendeer:

manisadanmi...? :silent:

bu arada 2.ve 3. resimlerde motorun neresini gostermek istedin ben anlayamadim...:silent:

neresine odaklanip cektin fotoyu ?? :silent:

yok kardes konyadanım da plaka manisa ordan geldi motor.dedigin resimde de bi an o pozisyn guzel geldi cektm:D

öne şerit yetmedi galiba.

yok sertden deilde one yapısmıo yaptm bi kac kere cıktı 1 gun sonra arkadaki saglam oldu ole yapım dedim

hayırlı olsun kardeşim.güzel temiz motor güle güle kullan.çeyiz tuhafiyenin böle motorumu vardı yha.hiç farketmemiştim.

simdi de 150 kn si var onada goz koydm:D

Hoş geldin arkadaşım kalıcı olman dileğiyle

eyw kardes sagolasn

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
wayyy güzel motor konyalımısın:cherry: boş olduğun zmaan bi alanya yapak seninle:bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar