slm tüm motogpcilere

Ben istanbul'dan alp fanatik bir moto gp severim önceliğim tabiki rossiden yana 14 yaşındayım herkese hoşbuldum demek istiyorum.

hosgeldin kardeş madem 14 yaşındasın moto gp yi sevmekle kalma maddi imkanın varsa hemen başla bi yerinden yeni kenanlara ihtiyacımız var.

hoşgeldin kardeş:rendeer:motosikleti kısmına 'harley almak istiyorum' diye yazmışsın.eğer baban veya bir başkası sana harleyi hediye falan vermezse
şimdiden para biriktirmeye başla derim.düzgün para biriktirirsen bundan yıllar sonra alabilirsin o motoru.harley fiyatlarına bir bak istersen.:mrgreen:
şaka tabi.gönlünden ne geçiyosa o olsun.:bounce:

selam millet bende yeni gelenlerdenim
hedefim şimdilik ybr 125 tabi her an değişebilir
ileride harley :)
galiba benimde ilk motor sevdam bu seneki motogp de başladı devam ediyo inşallah bitmez

galiba benimde ilk motor sevdam bu seneki motogp de başladı devam ediyo inşallah bitmez

ybr 125 yeni başlayanlar ve beni gideceğim yere götürsün diyenler için mükemmel bir araçtır.

tabii sende hoş geldin:rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ben istanbul'dan alp fanatik bir moto gp severim önceliğim tabiki rossiden yana 14 yaşındayım herkese hoşbuldum demek istiyorum.

Ve Aleyküm Selam :)

Kalıcı Ve Katılımcı Olmanız Dileği İle :cat: :)

Ve Aleyküm Selam :)

Kalıcı Ve Katılımcı Olmanız Dileği İle :cat: :)

:) hoş bulduk bu arada GBci sayılmam rossi zaten benle yaşıt sayılır(fazla attım yaw galiba rossi kaç yaşında ki) ileride olma ihtimalim de yok anlayacağınız :))))
bu arada forumda biraz daha dolaştım kafam karıştı keeway superlight 150 de olabilir artık alacağım zmn a kadar bir kaç kere fikir değiştirirm zaten daha çoook var ne de olsa :)
önce iş,para,eyhliyet,motor 1 sene var en azından :(

öncelikle hoşgeldin kardeş.
valentino rossi 16.02.1979 italya doğumlu. yani 28 yaşında. bilginize.

Son düzenleme:
kardes hoşgeldın aramızaaa yasın kucuk ama olsun bu yasta motor sevmen güzelll maddi durumun varsa ılk motorunu al ve işe başla ::::::::::::::)

Aileye Hoşgeldin
kalıcı ve aktif olman dileği ile
MT Ailesi
14 yaşındasın ha
motor yaş tanımaz diyenlere +1

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar