slm slm

Öyle bişey duymadım....Neler duyucaz daha bakalım...

Yeğenbey vergi dairesine git....Motorun bağlı bulunduğu veri dairesinden temiz kağıdı fakslamalarını iste..Yapmak zorundalar...Yapıyorlar da...Onlar faksı alınca sana borcu yoktur yazısını veriyorlar...

Olmuyor, vekalet istiyorlar... En azından ben motor alırken öyleydi.. Motorların kayıtlı oldukları Motorlu Taşıt Vergi Daireleri var. Sadece ordan alınabiliyor diye biliyorum.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Olmuyor, vekalet istiyorlar... En azından ben motor alırken öyleydi.. Motorların kayıtlı oldukları Motorlu Taşıt Vergi Daireleri var. Sadece ordan alınabiliyor diye biliyorum.

Motor sahibi istanbul daysa o vergi dairesine gidicek faks çektiricek o zaman....Dediğin doğru...Mal sahibinin istek yapması lazım....:cat:

Hoş geldin arkadaşım.:)

Bu tanışma topiği faydalı bigiler topiğine dönmüş. İyi de olmuş.:cat:

Motor sahibi istanbul daysa o vergi dairesine gidicek faks çektiricek o zaman....Dediğin doğru...Mal sahibinin istek yapması lazım....:cat:

valla abicim vekalet var elimizde.. bu isi yegenbey vergi dairesinden halledebiliyosak ii olacak. yoksa eziyet..:pr:

Shakulin

Son düzenleme:
pzt

halledemedik malesef..

yegenbey v. dairesinden alinan borcu yoktur kagidi ama devir yapilamaz ibaresi olanindan.. digerini veremiyorlar.. mecburen istanbuldan alinacak.. eski sahibine ruhsati faksladik o alcak ve yollicak ama ona da eziyet oldu be..

bi de arada noter e gidip sansimizi denedik yegenbey den aldigimiz kaat ile, tam islemlere geciyoduk ki ordaki memur aracin tipi yerinde yazan "cbr 125r " ye takildi..
ruhsatta jc34-cbr125r yaziyor diye kasti.. biz durumu izah ediyoduk, o sirada bas katibe sordu, saolsun bas katip de bunla yapilmaz dedi devir.. biz de sasirdik "hay allah" dedik..

an meselesi idi.. ordan bi bas katip gecmese devir olcak bitcekti yani..
ucaym ben bole prosedure,ucaym ben bole otomasyona gecmis vergi dairelerine..

baska da bisi demiyorum..

Shakulin

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Oluyordu dediğim...Ama neden yapmadılar hayret...Mecburlar yaaa...Mükellef hakları var....

Neyse sorunun hallolur işallah....

halledemedik malesef..

yegenbey v. dairesinden alinan borcu yoktur kagidi ama devir yapilamaz ibaresi olanindan.. digerini veremiyorlar.. mecburen istanbuldan alinacak.. eski sahibine ruhsati faksladik o alcak ve yollicak ama ona da eziyet oldu be..

bi de arada noter e gidip sansimizi denedik yegenbey den aldigimiz kaat ile, tam islemlere geciyoduk ki ordaki memur aracin tipi yerinde yazan "cbr 125r " ye takildi..
ruhsatta jc34-cbr125r yaziyor diye kasti.. biz durumu izah ediyoduk, o sirada bas katibe sordu, saolsun bas katip de bunla yapilmaz dedi devir.. biz de sasirdik "hay allah" dedik..

an meselesi idi.. ordan bi bas katip gecmese devir olcak bitcekti yani..
ucaym ben bole prosedure,ucaym ben bole otomasyona gecmis vergi dairelerine..

baska da bisi demiyorum..

Shakulin

Söyledik ama değil mi :p

kursta remzey 125 var idi talim yaptigimiz..

2 gun sonrasinda da sinava girdik ayni motor ile..

bunlar ilk motor denemelerim :

img2096mediumnv2.jpg

img2103mediumcb4.jpg

acayip kolaymis scooter kullanmasi yaw..
hele hele vites flm olmamasi da son derece kolaylastiriyor isi..

bu arada performns olarak cbr 125 ile kiyaslayinca insan her 125 in ayni olmadigini goruyor..

yoksa otomatik vites farki midir ?
:]

Shakulin

roa

Denemeler güzelde kask diye kafaya:silent: takılan bir güvenlik malzemesi var onu ne zaman kullanacaksın

Hoşgeldin, pazar toplantısına geliyorsun değil mi :)

:)
gelmeye caliscaz bakalm..

Denemeler güzelde kask diye kafaya:silent: takılan bir güvenlik malzemesi var onu ne zaman kullanacaksın

verdiler de mi takmadik.. :cyclopsan

sinav icin geldi bi kask benzeri bisi.. sanirim 2. dunya savasinda kullanilan kasklardan.. o kadar eski idi yani.. :p

yok merak etmeyiniz guvenlik olayina son derece onem verecegim. Kask , full korumali mont flm.. bi tek pantolon olayi zor gorunuyor.. onun icin de dizlik flm olcak ins.

Shakulin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar