B beratgül5656 Katılım 7 Nis 2006 Mesajlar 15 7 Nis 2006 Konu Yazar #1 aranızda banada yer varmı bende motorcu arkadaşlarla sımsıkı kaynaşmak ve bir olmak yaşadığımız bütün zorlukları beraber atlatmak istiyorum
aranızda banada yer varmı bende motorcu arkadaşlarla sımsıkı kaynaşmak ve bir olmak yaşadığımız bütün zorlukları beraber atlatmak istiyorum
NeTMaViSi Katılım 30 Mar 2006 Mesajlar 483 7 Nis 2006 #6 sımsıkı kaynaşmak zorluklara beraber gogus germek tamam da bır olmak olmaz hoşgeLdin...
Ç Ç İ R K İ N K R A L Katılım 7 Nis 2006 Mesajlar 2 7 Nis 2006 #9 Ben Mersİnde Motorcuyum Ve Motorda AldĞİm Zevkİ HİÇ Bİr Şeyden Almİyorum İnanin Allin Bİr Motosİklet Vede Deneyİnİzz Bana Hak Werİrsİnİz O Zaman
Ben Mersİnde Motorcuyum Ve Motorda AldĞİm Zevkİ HİÇ Bİr Şeyden Almİyorum İnanin Allin Bİr Motosİklet Vede Deneyİnİzz Bana Hak Werİrsİnİz O Zaman
Barış Şuşut Süper Moderatör (BBRR) Katılım 12 Haz 2005 Mesajlar 8,444 7 Nis 2006 #10 Arkadaşım aramıza hoşgeldin :rendeer: Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin. :bounce: Kan grubu listesine yazılmak için :bounce: Bulunduğunuz ilde / ilçede ki motorcularla bağlantı kurmak için :bounce: uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle :rendeer: :bestmt: TUTKU YARATIR.................................................................
Arkadaşım aramıza hoşgeldin :rendeer: Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin. :bounce: Kan grubu listesine yazılmak için :bounce: Bulunduğunuz ilde / ilçede ki motorcularla bağlantı kurmak için :bounce: uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle :rendeer: :bestmt: TUTKU YARATIR.................................................................
crazy_devil Katılım 29 Haz 2005 Mesajlar 767 11 Nis 2006 #17 Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir. Ailemize hoşgeldin :rendeer: