slm Motorcu dostlar!...

Foruma yeni üye oldum.Ben buara motorlara baya sardım.Motor almayı düşünüorum.Ankarada oturuorum..Ama motor sürmeyi bilmiorum.Ehliyette yok.Kursa gidecem biara ama Şunu soruyum Keeway landcruiser modeliyle ilgileniorum.Başlangıç için nasıl bişey 250 cc.Daha başlar başlamaz kaza falan yapmıyım.bide herkes düşüom düşüom dioda.Arkadaşlar bu düşüşler hafif oluo heralde hergün düşen vatandaşlar var forumda.Yani bende onların arasına girmiyim hani 1-2 kere olurda hergün hergün ne bu ya şaka gibi.Ayrıca Ankarada oturan arkadaşlar varsa bişeyler sormak istiyorum.Şimdiden teşekkürler...

Süper Moderatör (BBRR)
Çok saol ya bu şehirler falan çok yardımcı oldu.Ankaralılara danışayııım biraz soğuk memleket nede olsa ne gibi sıkıntıları var öğreneyim.

Super Moderator
Aramıza hoşgeldin...:rendeer:
Umarım forumda aradığını bulur, kalıcı olursun.

Hoşgeldin :rendeer: :bestmt:

smiliegeneratortest14ao.png
smiliegeneratortest22iv.png
smiliegeneratortest31qe.png

Hoşbulduk arkadaşlar duygulandımya.Herkes selam verio. Güzel forum tuttum forumu zaten uzun zamandır okuyorumda yazmaya yeni başladım işte...

hoşgeldin kardeş aramıza... ben su an ankara'dayım ama 2 haftaya kadar ist.a dönüş yapıcam...o yuzden bence bana bişey sorma .. zaten sevmiyorum bu sehri:pale:

dusme konusunda da fikrim ... bence motordan dusmeden motorcu olunmaz..biraz bisiklet öğrenmeyle bağdaştırabilirsin ama önemli bir fark var;

benim gibi 7-8 metre asfalt yalayınca insan cok daha iyi anlıyor, aslında ne kadar tehlikeli bir alet kullandığını ve cok cok dikkat etmesi gerektiğini.. bir musubet 1000 nasihatten iyidirin gercek anlamını...

tabi benim daha 2 yada 3 kere daha dusmem gerekir daha kotamı doldurmadım:cherry:

umarım istediğin motora kavusursun ve mutlu olursun... saygılar...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar