slm millet

Arkadaşlar herkeze slm lar. Benim sadece bir isteğim var.Uygulamak yada uygulamamak sizin biliceğiniz şey.Bakın burda kimse kimseyi küfüre teşfik edecek şeyler yapmassa burda bu olaylar yaşanmaz.Sizden ricam öncelikle 10_ur senden bu tür küfüre yöneltecek olayları, konuşmaları yapmamanız.Teşekkürler.:rendeer:

+1000 yani...

Dün küfür eden Hayal___ nickli üye atıldı zaten bugün. :cat:

Diğer yandan ne acı ki bu küfür edenler "çoluk çocuk" diyeceğimiz yaştaki insanlar. Gençliğin böyle yetişiyor olması hem motosiklet dünyası hem de gençlik açısından çok üzücü..

Son düzenleme:
Çok haklısın Prometheus, çocuk yaştaki arkadaşlar bu şekilde uslüp falan bilmeden ileri geri konuşuyorlar.. ergenliğin getirdiği bir dik kafalılık olarak nitelendiriyorum.. ve böyle konuşmalara karşı da herkesin sabırlı olmasını diliyorum..

Allah allah kim küfür ediyor,hemde bir bayana hiç haberimiz yok asli kardeş kimsenin ne maksatla girdiğini bilemiyorsunki magandalar çıkıyor böyle, site yöneticileri gerekeni yapmışlardır.Sen siteden, motordan bu yüzden soğuma lütfen

tebrikler asli dürüst olduğun için saygılarımla anıyorum sizi bu şekilde devam etmenizi isterim saygılar sizlere

Tüm üyelere selamlar.
Sitede kurallara aykırı davranan kişilerin , her zaman ceza alması taraftarıyım.
Fakat sadece küfür değil , bazı kuralların çiğnenmesi de hakaret anlamına gelmektedir.Bu hususta dikkatli olalım.
Örn: Üyelerin çatışması , gruplaşma , taraf seçme , modlara kafa tutma ...

Saygılar

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
noluyo yaw kim kime küfretmiş :silent: ben zaten bu hayal nick li arkadaşın üslubunu baştan beğenmemiştim. yaaaawwww bizim modlarımız bi tane yaawwww.başka sitede yok böle bi mod böle bi adminlik olayı daha.Helal olsun valla bu derece prensipli oldukları için.Her zaman takdir ederim prensipli insanları:rendeer: :rendeer: :cat:

ben burdaki çocukları kızılcık sopasından geçircem zaten yakında:mrgreen:

Aslında biz burda sadece küfür edeni yargılamıcaz.Burda her ne kadar küfür etmek kötüyse, ettirmekte kötü.Öyle değilmi arkadaşlar?Ben böyle düşünüyorum.Sadece küfür edeni yargılarsak yarın başkalarıda küfür eder.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ama burda kimse kimseyi küfür etmeye zorlamaz ki aslıcığım.Biz adama hadi küfür et demiyoruz ki.Hatta küfür nedir bilmiyoruz bile ::utangac: ::utangac: Bir motor tutkunu kendini herşey için frenleyebilmeli.Kim ne küfrü etti kime etti bilmiyorum ama kesinlikle yanlış yapmış ve terbiyesizlik yapmış!!!::yanliss: eee bak şimdi ben bu adam her kimse terbiyesizlik yaptın diyince küfür ederse haklı duruma mı düşer sence ?
:rendeer: :rendeer: (Bunlar kesin ajan abi ajan)::blusssh: ::blusssh:

küfür etmeyeceğiz, ettirmeyeceğiz!
küfür edene göz yummayacağız, bu kadar basit!

lütfen!
lütfen!
lütfen!
lütfen!
eheheheheh şiddete kırmızı kart. ben sarıyı gördüm o ayrı:cherry:

bende 18 yaşındayım ama küfür ediyo muyum hiç??? :) abilerimize,ablalarımıza saygıda kusur etmeyiz evelallah... sizce çocuk mu sayılırım??? :silent:

sen reşit olmuşsun zaten, neden çocuk sayılasın:)
ama baya çocuk olanlar var!!:)

sitenin kuralları var tabiki. küfür etmek de çok saçma forumda. ağzından kaçma gibi bi olay da söz konusu olamaz. ne yazdığını bilmeyen insanlar çıkıyor malesef.

Arkadaşlar hepineze ilgilendiğiniz için sonsuz teşekkürler.

Motosikleti
Su Motoru
Konunun başlığı farklı, içeriği farklı, açıldığı konu farklı? İlla ağzını bozacaksınız adamın :p ...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar