slm mazotta kayma...

arkadaşlar bugun sabah mazotta kaydım motorum mondial kh 100 düştüm motorda ve bende birşey yok ama bir kaç kişi lastiklerini degiştir kaymaz dedi şansa tam virajda mazot dökülmüş ben su sandım hızımı kestim ama mazotmuş girer girmez motor kaydı altimdan bir kaç kişide mozota girdinmi yapacak birşeyin yok elin kolun bağlı kayacaksın diyor kararsız kaldım lastikleri değiştirim mi?

Geçen benimde başıma geldi Allahtan son anda farkettimde kıl payı yırttım

Bence trafik polislerinin yollara Mazot döken,kum,çakıl,vs döken ve asvalta kendi kafasına göre deterjanlı veya deterjansız su dökenlere ve asfaltı sulayanlara en ağır para cezaları kesmeleri lazım.Aynı suçu 2.kez işleyeninde elinden en az 1 yıl ehliyetini almaları lazım.

Benim durumum daha kötüydü yaffff, dik bi rampa çıkıyodum, yol ıslak ama bi garipti, ıslaklığa gelince motor patinaja girdi. Frene bastım kaymaya felan başladı, meğer yukarda lağım patlamış, yağlı bir sıvı yola yayılmış, yerler buz gibi kayıyo. Allahtan kuru bi yer buldum orda durdum, etraftan gelenler yardım etti de kurtuldum, yoksa deviriyodum motoru lağımlı suların içine :pale: ıyyyyy

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar