slm herkeze yeni üye oldum bende kendi el yapımı motorlarımı koymak istedim

Aramıza hoşgeldin arkadaşım. Mobiletler harika yaa. Şu evde beslediğin varya o harika işte. Bir ben binemedim çift kafa mobilete ona yanıyom. Bizim burda beş para etmiyor onlar. o yüzden kimsede uğraşmaz. Bide tabii bu taraflarda parça problemi oralara göre daha çok. Ha mobilet parçasından nolacak diyeceksinde Mobilet bile piyasada fazla yokki parçası olsun diyecem bende sana :) Her neyse Tekrar hoşgeldin.

hoş gelmişsin kardeşim öncelikle:rendeer::rendeer:
valla motorlarada diyecek söz yok hepside birbirin den güzel ve işcilik süper diyorum eline sağlık:cat::cat::cat:

selam dostum yaptıklarına hayram kaldım seninle tanışmak isterdim bende bu tarz şeyler yapıyorum motosikletimi odamda tutuyorum seni ğörünce işte dedim bizden birisi aramıza hoşğeldin

hoş geldin kardeşim yaptığın çalışmaların hakikaten çok güzel çalışmalar zevkli ve bu iş için isteklisin umarım gereken koşulları sağlayabilirsin tekrar hoş geldin katılımcı olman dileğiyle :rendeer:

öncelikle hoş geldin bilader.ben izmir/selçuktan bende mobilet tek makina topluyom sana sorcağım baya soru var eğer istersen msn adesim [email protected] eklersen sevinirim.bu arada ellerine sağlık game over 'e hastayım

herkeze tekrardan hoşbulduk zaten o game overi abartmıyorum mobiletci bütün türkiye nerdeyse bilir büyük namı var onun ben onu odamda tutuyorum hastalık iste artı bi abimiz para etmiyor diyo fakat asıl az olan seyler degerlenir on sene sonra bulamöazsınız onin için nostalji ben parca buluyorum o ayrı insallah yeni bi motorumu daha cıkarıyorum dövmeli az kaldı onu da koyarım :cat:

bu arada msn adresim [email protected] eklemek isteyen herkezi beklerim

Son düzenleme:
hoşgeldin arkadaşım.:rendeer:
çalışmaların çok güzel.:cat:emeğine saygı duyuyorum:bounce:

h.g 10 kere h.g kardeşim ben racinglere felan hevesliyim ama bi türlü alamadım zarar ederim diye korkuyom işte :D.çift dediğiniz hangisi :) çift silindirmi.seninle güzel motorlar yapabiliriz uyarsa sermaye var.ben de 12 13 senedir bisiklet mobilet yamaha dt javalar hondalar takıldım baya bi tecrübemiz var alanyada bi lastik show yaptım :D çok ilgi gördüydü.

vallahi çiçek gibi mobiletler...tebrikler el emeğine...

benim ilk motorlarım star 103 ve cobra 105 likdi..ikiside toplamaydı.....105 lik motorla 100 km ye rahat çıkarsın derim kimse inanmaz şimdi...

harika özellikle beyaz çift eksozlu bu arada bahsettiğiniz cif ne ya :S onun fotoları falan varmı videosu falan :S

:)çift dediğim cift makina abi yani bu alttaki motor siyah olan yok abi 100 diyorsun benim ciftim 165 170 yapıyor simdi hadi be dersiniz ama ibreyi almak isteyen herkeze 2000 ytl ye iddaya girebilirim bi o kadar da ciddiyim senelerdir yapıyorum ve zate görüyorsunuz söz etmeye gerek yok
motorum satılık düşünen arkadaslara marslıdır

h.g 10 kere h.g kardeşim ben racinglere felan hevesliyim ama bi türlü alamadım zarar ederim diye korkuyom işte :D.çift dediğiniz hangisi :) çift silindirmi.seninle güzel motorlar yapabiliriz uyarsa sermaye var.ben de 12 13 senedir bisiklet mobilet yamaha dt javalar hondalar takıldım baya bi tecrübemiz var alanyada bi lastik show yaptım :D çok ilgi gördüydü.

oh ne güzel fakat ben izmir sen antalya abi sorun olan o bende sermaye olsa zaten tutamazlar beni kafamda canlandırayım yeter gerisini yapmadan bırakmam :)

Son düzenleme:
vallahi çiçek gibi mobiletler...tebrikler el emeğine...

benim ilk motorlarım star 103 ve cobra 105 likdi..ikiside toplamaydı.....105 lik motorla 100 km ye rahat çıkarsın derim kimse inanmaz şimdi...
babocan yine vermişsin gazı.:bounce:.....Tutana aşkolsun... Valla şu derinden gelişin yokmu, bittiyorum yaw:queen::queen::queen::queen:

maşallah... gerçekten de gelecek vaadeden bir kişisin....

şu anki saygın motosiklet üreticileri de minik dükkanlardan şu anki yerlerine gelmişler.. inşallah onlar gibi olursun...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar