slm herkeze yeni üye oldum bende kendi el yapımı motorlarımı koymak istedim

Motosikletler güzelde inşallah bu resimdeki arkadaşlar gibi binmiyorsundur..

70574570kx5.jpg

Yani don lastiği ile bungee jumping yapmak gibi birşey bence :queen:

bu arada unutmadan herkeze hosbulduk dileklerimle :):cherry:

extrema üzüyorsun valla insanı bak bakalım benim motorumun gösterisi hangilerinde var ben odamda tutuyorum kıyamam öle yapıp üzmeye :rendeer:

bunlarda zx750 ar a yandıktan sonra zx9 granajo oturtup boyadıgımız makine simdi saatık yesilyurtta

Son düzenleme:
Yok bu üzmek değil arkadaşım inşallah yapmıyorsundur dedim..
Yani sonuçta foruma bakan birsürü misafir üye var bunları yapmamaları gerektiğini anlatmalıyız bi şekilde..
Yapanlarda zaten kendi hayatlarını tehlikeye atmakla kalmayıp motor sevdalılarınıda küçük düşürüyorlar..
Anlatmak istediğimi anlamışsındır umarım..

bu arada kask takıyorum o fotoda yok da diger koya gidecektik ondan kusuruma bakmayın artık :)

bu arada unutmadan herkeze hosbulduk dileklerimle :):cherry:

extrema üzüyorsun valla insanı bak bakalım benim motorumun gösterisi hangilerinde var ben odamda tutuyorum kıyamam öle yapıp üzmeye :rendeer:

bunlarda zx750 ar a yandıktan sonra zx9 granajo oturtup boyadıgımız makine simdi saatık yesilyurtta

Güzel oturtmuşsun grenajı:cat:

sagolun ki yaptıgım ortamı görseniz yok böle dersiniz imkanım olsa sahiser yaratacam imkan yok küçüklerden baslamıstık bi ara büyük aldık sattık gene büyük düşünüyorum fakat küçük motorun hastalıgı bi baska hepsi ayrı bi heves

bunlarda yaptıgım dövmeli saseler
bunlarda diğer dövmeli yaptıgım motorlarım yorumlarınızı bekliyorum simdiden tesekkürler

Bence gelecek vadediyor:cat:Kendini teorik olarak da yetiştiriyor musun? Yoksa sadece deneysel çalışmalar mı?

senin gibilere destek vermek gerekir kendi kendine harika işler başarmışsın

:bounce::bounce::bounce::bounce::bounce::bounce::bounce::bounce::bounce::bounce::bounce::bounce:

Son düzenleme:
Paşam hoşgelmişsin..Burda herkes bilir emeğe sahip çıktığımı..Elemeği olan ne olursa olsun saygım sonsuz..Yürekten kutlarım..:rendeer::rendeer:

Bu makinaların koltukları nerde :silent:
Emrah..Paşam..Bir çoğunda ön fren bile yok...:silent::salut::salut::silent:

Yok bu üzmek değil arkadaşım inşallah yapmıyorsundur dedim..
Yani sonuçta foruma bakan birsürü misafir üye var bunları yapmamaları gerektiğini anlatmalıyız bi şekilde..
Yapanlarda zaten kendi hayatlarını tehlikeye atmakla kalmayıp motor sevdalılarınıda küçük düşürüyorlar..
Anlatmak istediğimi anlamışsındır umarım..
::thanks:::thanks:::thanks:::thanks:

Hoşgeldin arkadasım yaptıgın calısmlar guzel elıne saglık gercı benımde pek ılgı alanıma gırmıyor bu makınalar ama bu bır hastalık bu bır tutku o yuzden tebrık ederım.Forumda kalıcı olman dılegıyle...

iş çıkaracaksın başına onur :p burada kaç üye var,kaç motor eder hiç düşündünmü :mrgreen: herkeze bir makine yapmaya kalkarsan MOTOR tarihi seni yazar, sen zengin olur bizi unutursun :pale:bizde eskiden fakir ama küçük motoruyla uğraşan bir arkadaşımız vardı deriz :queen:

valla ne diyebilirmki herşey ortada süper işler başarmışsın biraz sermayen olsa daha neler yaparsın neler tebrik ediyorum arkadaşım seni :cat:

kardeşim hoşgeldin.çift mobiletler 80-82 senelerinde iyi modaydı.o zaman ben 10 yaşlarındaydım abimin dükkanda çıraklık yapıyordum,çift mobilete binim diye yalvardım neredeyse,sonunda bindirdiler.:)motoru zaptedemedim hemen daha kalkışta geri yakaladılar iki yanımdan tutukları gibi aşağı aldılar beni.ne günlerdi senin motorları görünce geçmiş gözümde canlandı,çok sagol.
o zaman abimde 4 suzuki vardı 550 lik,manyak bi sesi vardı,bastımı mahallenin camları sallanırdı.plakasını bile hiç unutmadım 06 rz 197.
adanada o zamanlar büyük makina sayılıydı.hey gidi günler hey.
çok sağol çok.iyiki geldin hoşgeldin:rendeer:

asm

Hoşgeldin Game Over

Yaptığın motorlar güzel duruyor hakkaten. Emeğine sağlık

Özellikle son resimdeki siyah olanı ayrı duruyor...

Hosbulduk Abİ Bu Arada Cengİz Abİ Para Bİzİ Bozmaz Abİ Para El Kİrİ Dosluk Kadar Zengİnlİk Yok Ben Bunu Bİlİrİm Bu Arada Abİlerİm Çİft Motorum Satilik Nostaljİ Olsun Garajima Koyarim Hatira Dİyen Abİlerİme Makİnayi Cengİz Abİye Sora Bİlİrsİnİz Nasil Oldugunu Pinar Basi Pİstİnde Lastİk Yapip Sov Yaparken Mİlletİn Yaris İzlemeyİ Birakip Bana Beprİk Etmeye Gelenlerİ GÖrsenİz BÜtÜn Herkezİn İlgİsİ Onda İdİ Oradan Bagiriyorlardi Senİn Yerİn Burasi Degİl Pİste Cik Mİllet El Yapimi Motor GÖrsÜn Dİyorlardi :) Hastalik Abİ Bu Racİnk Ebİnİyorum Ayri Bİ Zevk Ama Cİftİn Tadi Yok Be Abİ Yaaaa Eskİ Motorcular Benİ Anlar :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar