slm herkeseee

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
:king: slm ben yeni üyeyim. göksel sayesinde buradayım. benim bi motorum yok hatta korktuğumu bile söyleyebilirim ::uzgunum: ama göksel illede motorun olması gerekmiyo dedi. valla ben onun yalancısıyım ::meleeek: işim gereği çok aktif olamasamda organizasyonlarınıza elimden geldiğince katılmaya çalışırım. tekrar herkese merhabaaaa...

Valla tülay benimde yok motorum :salut: Dert ettim ama olmayınca olmuyo. Aramıza hoşgeldin her ne kadar bende senin gibi yeni üye olsam da cesaret buldum bunu demek için:p Buyur bu da hoşgeldin armağanın :rendeer:

hoşgeldin
sorun değil motorunun olmaması
ZATEN GÖKSELİNDE EHLİYETİ YOK.:queen: :queen: :queen: ... bak oda burada bişii olmaz:queen: :queen:
sizi gezilerdede görmek isteriz sevgiler saygılar:rendeer:

Moderatör (forrap)
Aramıza hoşgeldin:rendeer:
Motosiklet korkunu bu site sayesinde yeneceksin ve seni yakında forumumuza ''yeni motosikletim ....'' yazarkende göreceğiz:)Vallaha falcı ya da büyücü değilim ama gelecekten haberler böyle,nerden bildiğimde bizim aramızda bir sırdır:) :rendeer: Tekrar hoşgeldin...

Selam Tülay aramıza hoşgeldin :rendeer: umarım kalıcı olursun demicem çünkü bağımlılık yapıyo ister istemez bağlanıyosun..:queen:

hosgeldin umarım aradığını bulursun
tez zamanda motor tepesınde olursun

ben şair olıyım iyisimi :p

motorlu veya motorsuz hoşgeldinn tülay, ilerde seni motorluda görürüz korkacak bişi yok üzülme...

hoşgeldin..
göksel kardeşime teşekkür ederiz..
seni bize kazandırdıgı için..

ne nasıl yani '' korkuyorum'' ne demek..
motordan korkulurmu beya...
gökselllll bak ne diyo tülay..
zamanla ögrenicen sevmeyi..
:) :cherry: :cat:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar