slm bende yeniyim arkadaşlar :)

steroid yenilenmiş sitemize ve aramıza hoşgeldin umarım aradığın her şeyi burada bulursun ama kendini biraz tanıtırısan kaynaşmamız daha kolay olur dimi...

:) ok ben fatih suadiyeden baya uzun zamandır takip ediyorum siteyi ziyaretçi olarak. bugün üye oldum

hoşbulduk bu arada tşk ler :)

Moderatör tarafında düzenlendi:
Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Hoşgeldin dostum...

hoşgeldin steroid.motorun var mı?
sende hoşgeldin sudenaz.

sudenaz sende hoşgeldin fakat sende kendini tanıtan bir tanışma topiği açarsan daha iyi olur böylece hepimiz tanımış oluruz..

hoşg

hoşgeldin. bende yeni üye oldum , çok başarılı bir site , eminim senin de hoşuna gidecek.
bostancıdanım , bekleriz.

sizlerde iyisiniz inşlh çok güzel bi site gerçekten harika :) bu arada motorum yok ama martta inşlh derbi düşünüyorum ilk motor olarak gpr 125. 600 cc de aslında alıp direk binen iki arkadaşım var 2 senedirde biniyolar ama yavaş yavaş ilerlemek lazım diyorum öyle işte arkadaşlar :) 600 e hiç girmiyim başta dimi ? kanımada giriyolar aslında al alışırsın falan diye ama :)

cbr vv arkadaşım hoşbulduk bende çok yakınım bostancıya memnun oldum görüşürüz inşlh :)

Moderatör tarafında düzenlendi:
steroid arkadaşım ben ce 600 cc falan hiç düşünme eğer hiç tecrüben yoksa 250 cc den yukarı çıkma derim herşeyi sindire sindire öğren bence bu arada kaskını,dizliğini,eldivenini ve montunu giymeden yani tam kuşam olmadan motora binme derim öne emniyet gelir unutma bunlar hayati önem taşıyan olmazsa olmazlar...

ikinizde hoşgeldininz umarım iyi bir dostluk köprüsü kurarsınız

saol teror arkadaşım haklısın :) en iyisi sindire sindire ilerlemek bu arada tam koruma olmadan bende düşünmüyorum binmeyi kesinlikle ...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar