slm bende yeni düştüm

slm arkadaşlar ben bi asya motor sahibiyim ve asya motoru olan arkadaşlarla tanışmak isterim... :king:

Süper Moderatör (BBRR)
pavyona düştüm der gibi olmuş hoş düştün diyelim :rendeer:
sitede bir sorun var profilde ilgi alanı yazan yeri dolduruyosun ama topic te motosikleti yazan yere düşüyo yani motosikleti:tabi motor neticesi ortaya çıkıyor
ateş ilgilenir herhal.

Merhaba bende yenı sayılırım Bedne bir Mz 301 sahıbıyhım bu sıteyi tesadufen buldum ıncelerkende Forumlarda kı yazıları okurkende gayet guzel bır ortamın oldugunu gordum ve uye oldum sımdı bende Motosiklet.netliyim :)
Ve sen Aramıza hoş geldin herkesin değişik motoru war ama sen illede Asya sahipleri ilemi gorusmek istiyorsun :) bizi unutma dostum biz bir aileyiz :rendeer:

Motosikleti
Su Motoru
BBRR +1 :cherry: pavyon olayını topici okuyunca ben yazacaktım sen önce davranmışsın :=)

Neyse bende allah kurtarsın diyim bari :p

Süper Moderatör (BBRR)
aslında pavyon yazmıyacaktım ama ................neyse o kadarda değil artık :thumleft:

aramıza hoşgeldiniz her ikinizde.kazasız ve güvenli sürüşler...

hoşgeldin azizim bu sited herkes birbirini görmediği halde dosttur yardımcıdır.İyi seçim...görüşmek üzere

face ben hoş geldin demiyeceğim çünkü benim motorun markası ASYA değil :salut:

Moderatör (forrap)
Ben ASYA MOTOR sahibiyim yani seninle tanışma şansına erişebilirim yaşasınnnnnnnnn :flower: Yok canım şaka, arkadaşımız onu kötü bişey düşünmeden yazmıştır maksat herkezle tanışmaktır ama asıl istediği ASYA sahipleridir demi __face__, :p ARAMIZA HOŞGELDİN :rendeer:

aradaşlar zannediyorum sitede yanlış anlaşıldım... :salut:
ben tabiikii herkeze slm yolladım tabiiki herkezle tanışmak isteriim...
fakat ASYA motor sahibi olanlarla görüşüp yapmak ,stediğim bi takım münazaralarım vardı,bi takım sorunlarla karşılaşmıştım danışmak ve tartışmaktı maksadım.. :pale:
kiminiz pavyona düşmekten tuttunuz, kiminizde sadece ASYA motor sahipleriile konuşup başkalarıyla ikgilenmediimi ima eder iiler yazdınız.. açokça üzülmedim deel..
oysa benimde etrafımda sizler gibi bş sürü değişik marka motor sahibi arkadaşım var... :silent:
neyse orun deel... hepinizin canı sağ olsun..

Moderatör (forrap)
__face__, o ne mesaj öyle ağlatıcan bizi vallaha :salut: :salut:
Dostum biz bu sitede bu şekilde arada sırada takılırız özellikle yeni gelen arkadaşlara sen alınma herkes seni doğru bi şekilde anladı senin iyi niyetli olduğunun farkındayız sen takma kafana üzme o güzel canını...Bu sitede herkes dosttur sende bi tersliğini görmediğimiz sürece dostumuzsun. :cat: ArAmIzA tEkRaR hOşGeLdİn :rendeer: :king:

Yaff face,niye hemencecik gızdınkine aççık şaka yaptıydık hemen alınmışsın bak ben alınıyommu bende zealsun cros var ossun oda motır ehe ehe ehe barıştık demiiii :rendeer:

teşekkir ederim arkadaşlar...
burasıı cidden güzel bi site hepiniz güzel insanlarsınız

face hoş geldin..
ben de bandırmalıyım..istanbulda yaşıorum üniversiteden beri..
haftasonları geliom..
ne işle meşgulsün?

Hoşgeldiiin __face__. Düştüm deyince bende motordan düştün sandımdı, neyse ki yanlış sanmışım :cherry: :cat: :cherry:

asya avrupa ne fark eder ruhun motor olsun yeter... :pr: (tekerleme olsun diye şeyettim esprik yapmayın) :flower:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar