slm ben geldim

herkese merhaba 18 yaşındayım öğrenciyim motorlara deli gibi aşığım geçen sene mopedim vardı bana yetmiyince sattım ve kendime yeni sevgili almaya karar verdim (yani motosiklet :mrgreen: ) fuardan 1 ay sonra motorum gelecek Motosikletle gezmeyi çok seviyorum hele gurup halinde. Motorlar hakkında kötü birşey dendiğinde çok sinirleniyorum Ama motora bindiğimde uçuyorum sanki. Arkadaşlar ayrıca motordelisindede üyeliyim var www.motordelisi. com

Merhaba TORK!!! :king: Yeni motorunda hayırlı olsun,güle güle kullan... :)

Arkadaşlar honda cbr 125 almayı düşünüyorum cbr 125i mayısın başlarında gelmesini istemiştik bayiden hem fuarda araştırma yaparım diye hemde cbr 125'e talep olcakmı diye arkadaşlar ilginiz için sağolun

hoşgeldin kardeş bir bak bakalım fuara bizim yerimizede sonra anlatırsın

selam herkese bende bu mototru araştırıyorum. fuarda yaklaşık 22 kere bindim ,indim, gezdim etrafını. benim boy 1.73 bana biraz kucuk geldi ayak tabanlarım yere bastıgında baile dizlerim kırılıyor. kısacası kontrolu kolay ancak dedigim gibi kucuk sanki. umarım buna dikkat etmişsindir. bende araştırıyorum.yaz basında bi model alıcam belkide ybr 125 alırım.oda az yakıyormuş.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar