slm ben geldiiiiiiimmmmmmm!!!!

slm arkadaslar adim atahan ne zamandan beri siteye üye olcaktim ama bir türlü vaktim olmuodu bugün oldum!!su anda honda titan kullanmaktayim hepinize slmlar :bestmt:

ya arkadaslar insan bi hosgeldin der!!bu motorcunun imjina uyuyomu ya!! :cherry:

atahan_als' Alıntı:
ya arkadaslar insan bi hosgeldin der!!bu motorcunun imjina uyuyomu ya!! :cherry:
hoşgeldin arkadasım. :rendeer:
sadece yarım saat olmuş yazını yazanı .bune hız geç otur biraz dinlen millet gelir birazdan acele etme :mrgreen:

Hoş geldin hocam, yollarda görüşürüz. Rahat ol hocam aceleye gerek yok. Hakkında Mit ten cıa dan araştırma yapılıyordur dosya gelsin ona göre merhaba derler.

hacı iki dakka dur bi nefeslen geliyoz. biz zaten sabit 10 kişiyiz. bir apartmanda komşu çocuklarıyız. 5 kişi antalyaya 5 kişide istanbula ara gaz veriyoruz. shadow_vt skullhunter metal reis olurlar. yemeğe çıktıkda anca geldik.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ulan ne paranoya yaptım.

hoşgeldin...
kimlerdensin...
ne iş yaparsın..yaş kaç...
2 kere 2 kaç yapar?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hosgeldın atahan.kardes burası msn deıl.cvplar ıcın belkı bıkac gun beklemen bıle gerekır.onun ıcın sabırlı ol.anlıyom hemen muhabbete dalmak ıstıyon ama forumlarda o muhabbet nadıren olur.ne bılıyon dıcen!! banada aynısı olmustu.her yazdıgıma hemen cvp beklıyodum :pr: neyse tekrar hosgeldın.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
:cherry: :cherry: tecrube iste. :cherry: :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar