slm ben bursadan..

slm arkadaşlar ben bursa inegölden ismail 18 yaşındayım acil tıp teknisyeniyim a2 ehliyetim var 2. el motor için 1.500 TL lik bütcem var arkadaşlar motor konusunda acemiyim bana hangi motoru önerirsiniz acaba :silent:

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:33 ----------

Arkadaşlar TR 125T - 19 buldum 2006 model 5 yıl garajda yatmış 2.600 km de piston sekman krank silindir bilyeler keçeler komple temiz işçilikle 2 ay önce yapılmış fiyatı bin tl ne dersiniz?

bence para biriktir o paraya alacağın motordan ne sana ne de kendisine hayır gelmez üstüne kalır

Arkadaşa katılıyorum, yada mesleği bırak motor tamir işine gir derim.

Bence ikinci el de tamir bakım istemeyen motor zor bulunur, eğer öyle bir motor varsa zaten sıfırına yakın fiyat çekiyorlar.

Hiç uğraşma kartla krediyle de olsa en ucuzundan sıfır al derim. Ne olduğunu sen bilirsin.

arkadaşlar zaten surda bineceğim 5 ay beni idare etsin sonrası araba alacağım zaten

işte o motosikletler idare etmez sen onu idare etmeye çalışırsın oda moral bozar bunu demek istiyoruz

peki mondial 150 zc 30 binde 2010 çıkışlı ne dersiniz acaba? bana yardımcı olabilirmisiniz hocam siz tecrübelisiniz yani beni idare etmezmi hiç bir şekilde yaza kadar

Mondial kullanmadım aslına bakarsan kendi motorum haricinde bir tek 350 cc MZ kullanmışlığım var. :)

Ne yaparsan yap bir ustaya göster. Forumda Bursa dan motor ustaları diye bir başlık vardı oraya bak.

Uzak durman gereken ustalar da var, araştır götür göster sorun yok derse al güle güle kullan.

motosikleti görmeden bişi söylemek istemiyorum ama o motosikletin 30 bini görmesi acaba daha önce motor yedi mi bizim arkadaşta scooter vardı 4000 km boyunca 4 kere motor yaptılar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar