SLM bebde yeniyim bu sitede

slm arkadaslar bende yeni geldim bu siteye amacim;
mondial 150zat ile jinlun 250cc
hakkinda bilgi almak yorumlarinizi bekliorum... :queen:

istemiş olduğun özelliklerde açılmış dünya sayfa var oraları incele, burda aradığını bulamazsın....

fb_pisko_87, öğrenmek istediğin tüm bilgileri içeren topic ler çok birazcık araştırsan hepsini detayı ile bulacaksın

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
buraya sırf bunları öğrenmek içinmi gelmiş arkadaş :silent: bide açık açık sölüyo ama dürüst çocuk :cherry:

abi bi hoşgeldiini çok gördünüz çocuğa...dostum merhaba...arkadaşlarım biraz kabadır... :rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
mete_han' Alıntı:
abi bi hoşgeldiini çok gördünüz çocuğa...dostum merhaba...arkadaşlarım biraz kabadır... :rendeer:

dostum metehan da dürüsttür bak sölemeyi unuttum açık sözlü arkadaşları çok seviyorum bu arada arkadaşım hoş gelmişsin :p

hosbulduk :cherry: sagolun yani inceligniz icin :pl: ya ben bu siteyi bayadir takip felan ediom mesela gecenlerde mete_han in sifreyi yürütmüslerdi herhal nese simdilik bilgi alalim daha sonra da arkadas alirizzz motorlarimizla gezerizzz... :bounce:

fb_pisko_87, metehan'ın şifre olayıyla bir ilginmi var yoksa? :queen:

Hoşgeldin
Ben sitenin medyumuyum dur hemen falına bakiim

Fenerlisin
87 doğumlusun
kendini psikopat sanıyon

Bundan sonrası için 5 YTL vercen :)

vay fbcim olayları biliyon az çok...aman dikkat et siteden çıkarken güvenli çık...sonra benim gibi kafayı yersin...burdaki elemanların çoğunu tanıyorum geziden falan...hepsine az çok bir pandik atmışlığım vardır...onun için bu sitenin yaramaz çocuğu benim...sende avatarın gibi sevimli bir arkadaşmısın...

federal' Alıntı:
fb_pisko_87, metehan'ın şifre olayıyla bir ilginmi var yoksa? :queen:

yok kurban nerden olsun ayip sana onu yapanlarada eger onlar abuk subuk kelimeler yazdiginda üye olsaydim bende onlara yazcaktim ama kismet :farao:

katil herzaman cinayet işlediği yere gelirmiş....heyooooooooooo yakaladık o elemanı...fb ymiş....gülüm yakıştıramadım sana....ayıp değilmi....birde şu başlıktaki bebde yi düzeltiversene please....gözüme battı....

abi bu yenilerle uğraşılmıyo yaaaa....offff....elimde kalıcak alın götürün şunu karşımdan yaaaa........

şaka şaka....alıntıyı tıkla değiştir tekrar gönder....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar