slm arkadslar

ben aranıza gaziantep islahiyeden katılyorum cg 125 cc bi motorum var ben bunu modifiye yaptım 67 mm 250 cc kartel ve karteli büyütüp 72 mm silindir 250 cc krank ve daha kaliteli şanzıman ve en son 250 cc üst kapak ve 250cc karbüratör aldım motor su an düzülü bi şekilde silindirin boyundan aldırdım üst kapagı bastırdım ama motor avans vuruyor yalnız sıcakken sogukken gaza dokunmaya korkuyorsun çıgrından çıkıyor sıcakkende kasma yapıyor acil yardımlarınızı bekliyorum

hoşgeldin kardeş bende cg 125 kullanıyorum fakat motorumda hiç modifiye yok sen bayağı bişey yapmışın ya yardım noktasında bişey yapamıcam kolay gelsin sana

kerdeş hoşgeldin önce
sen motoru geriye resetle bence
uğraşıp durma,kafan da ağrımaz hiç.

Super Moderator
aramıza hoşgeldin kardeş :rendeer:
umarım kalıcı ve katılımcı olursunuz

FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA

[URL=''http://www.motosiklet.net/forum/mt-hakkinda-elestiriler-sorular-oneriler-duyurular/75188-guncellenen-forum-kurallari-ve-yeni-ceza-sistemi.html/''Güncellenen Forum Kuralları ve Yeni Ceza Sistemi[/URL]

hoşgeldin arkadaş sorunun hakkında pek birşey diyemeyeceğim önce kendini tanıtsan iyiydi :)

ben gaziantep islahiyeden deniz işi gücü modifiye olan birisiyim ve arayıs içinde olmayı çok seviyorum ve kendim motorumu yapıyorum el yatkınlıgı çok çevredeki çogu tamirciyle yarısacak derecede bilgim var ama takıldım bu konuya sadece tavsiye bekliyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar