slm arkadaşlar..

merhabalar arkadaşlar ben gökhan .24 yaşındayım istanbulda yaşıyorum,aşçılık yapıyorum .tamamen bir doğa aşığıyım tabi bide chooper hastasıyım :) keeway süperligt 150 vardı benim,sattım 9.ayda şimdi ise yine almayı düşünüyorum bi motosikler bakalım,siz büyüklerimin ustalarımın bi fikrini alayım dedim.siteye üye olmadan önce bir kaç forum okudum bayağa içten samimi muhabbetler gördüm ve üye oldum inşallah güzel paylaşımlarımız olur...

Hoşgeldiniz...

Kalıcı olmanız dileği ile...

Bütçe hakkındada bilgi verirseniz belki bikaç öneri sunabiliriz?

hoşgeldin,
bütçene göre işallah düşündüğün bi motor ayarlarsın ve hedeflediğin gezilerini yaparsın.

Aramıza hoş geldiniz kalıcı olmanız dileğiyle iyi forumlar dilerim :rendeer:

Hoş geldiniz....:rendeer:

Hoş geldiniz....

saolun çok teşekkürler..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:55 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:54 ----------

iyi forumlar aramıza hoşgeldiniz

hoşbulduk saolasın..

o 1400-1500 ü arttırsanda sana daha güzel bişiler alsak olmazmı ? :cat:

abi yapma etme :)
bütçem o dedim ama bu bir-iki ay içinde olacak bi şey.yani daha fazlasını biriktirebilirmiyim bilmiyorum :)
ne önerebilirin alper abi var mı düşündüğün bi model ?

Hoş geldin kardeşim

Hoş geldin. Belki yenilerden birisi olarak bunu demek bana düşmezdi ama 2 gün kıdem basıyorum ya... :cherry:

Ben de merak ettim; 1400-1500 liraya chopper ne alınabilir diye. Yemin olsun o fiyata bulunursa kredi çeker ben de alırım... Aman beni de haberdar edin lütfen...

Cooker kardeşimle birer tane çekeriz :)

İnşallah bir an evvel bulursun da ben de aydınlanır ve fırsattan faydalanırım...

hocam şevkin kırılmasın ama o fiyata seni sorunsuz uzun yola çıkarabilecek motor olmaz diye düşünüyorum..---hoş geldin bu arada .

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar