slm arkadaşlar

slm İzmir'denim bİR MOTOR ALMAK İSTİYORUM ama bu konuya yabancıyım aklımda scooter olarak mondial 150 zat , Asya Motor Olarak
150 cc lik, Cooper olarak Jınlun 150 ve mondial 250 mc var hangisini tavsiye edersiniz :cyclopsani: benim kafam karıştı scoterlar yağışta kayar diyorlar kaymamak için ne yapmalı? şimdiden memnun oldum cevaplar için teşekkürler. :joker:

O saydıklarının hepsini ele kardeş honda ve yamaha arasında bir seçim yap :)

Motosikleti
Su Motoru
pulset, eğer Çin malı alacaksan seçim yapmana inan hiç gerek yok :). Zaten o saydığın motorlarla ilgili çokkkk geniş ve uzun forum başlıklarımız var oradan yeterir kadar bilgi edinebilir sormak istediklerini oradan sorabilirsin. Ama sana önerim hiç "Mondial mi Asya mı ?" diye kafanı ağrıtma ve hangisinin tipi hoşuna gidiyorsa onu al. Sonuçta aynı mal hepsi sadece isimleri farklı. Hoşgeldin ...

pulset kardeş illa çin malı bir motor alacaksan sana servisi enyakın olan ve yedekparçası kolay bulunan motor al.sonra çok başın ağrır.ben iki ay önce mondeal 110 almıştım ufak bir parça problemi oldu bir telefonda parça aydından kargo ile geldi.bence uğur güvencesi ile mondeal alırsan iyi olur.selamlar.seyreyle izmirimi benim için.HOŞÇAKAL hEMŞERİM

Sana tavsiyem Honda yada Yamaha al.
Çin malı alcaksanda servisi en yakın ve yedek parçası bol olanı al. Ama Honda veya Yamaha almanı şiddetle öneririm.

arkadaşlar ilgi ve alakanızdan dolayı öncelikle teşekkür ederim. tavsiyelerinize kulak vererek şimdiden bir karara vardım. Çin malı düşünüyorum honda ve yamaha nın yerini tutmuyacağını biliyorum ama motorla yeni tanışacağım. bu sebeple ucuz olarak düşündün.mondial lın arkasında uğur olması ve kullanıcılar ile görüşmelerim oldu.ve çin mallarında en uygunu o dediler saygılar sagolun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar