slm arkadaşlar

istanbulda oturuyorum avrupa yakası gazi osman paşada rap müzikle ilgileniyorum aslında müzikle desemde olur müzik benim yaşam tarzım kendime ait home studyom var 2. hobim ise motor aslında birinci motor ama neyyse :D

bende artık motosiklet.net te takılıyorum çok süper bi ortam var herkes ilgili duyarlı insanlar aranızda banada yer varmı ? yoksa biraz sıkışın bende aranıza giriyim :D

www.myspace.com/kayku34

saygılar...

gel gel arkayı 5 leyin alın bu arkadaşıda araya hadi beyler kalkıyoruz sıkı tutunun h.g kardeşim yolculuk nereye :D

aramıza hos geldın arkadasım keyıflı zaman lar gecırmen dılegı ıle :cat:

Cemaat safları sıklaştıralım aramıza bı arkadasımız daha katıldı :bounce:::tutkuy::::hosgeldi

Selam Rapci motorcu arkadaşım
hoşgeldin zenci :mrgreen:

aramıza hoş geldin rep çi dostum.
artık müzikten zaman bulupta bizlerede zaman ayırırsan seviniriz:cherry:
ama sakın bizim üzümüzden müziği brakma üzülürüz:queen:

kayku aramıza hoşgeldin.... Siteye takıl hayatını yaşa :) Katılımcı ol, Asla kaçma.... :cat:
verdiğin linke baktım. Gayet başarılı.... Birde eskiden Motosikletin varmış, Tekrar olması dileklerimle...

Son düzenleme:
yorumlar için çok teşekkür ederim alıntı yaparak yamak isterdim ama hepsini alıntı yapmak istemedim hala bi motorum var bu arada askerlik olayım çıktı o yüzden honda cbf 150 aldım kısa süreli raple motor vazgeçilmez 2 hobimdir rap için motoru mnotor için rapi bırakmam KAYKU + MOTOR + RAP = HAYAT
yorumlarınız için tekrar teşekkür ederim gezileri iyi takip edemiyorum eğer olursa bi şekilde haber veren biri olursa çok iyi olur Allah tan kazasız belasız günler dilerim hepinize...

arkadaşım hoş geldin de pankçı olsan daha iyi olurdu be. hem bizde öyle illa ki bol pantolon ne bilim şapkaydı zincirdi teferruat yok. kafana göre takılırsın:wiinkk: t-shirt altına pantolonu,giy kafana göre ayakkabı gel :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar