slm arkadaşlar

sitede yeniyim fakat izmir mt ile 2 buluşmam oldu! birisi tayfa balık-diğeride teras kafe ve ikiside güzel geçti! herkesin gelmesini isterim toplantılara gerçekten eğlenceli geçiyor! aramıza gelen herkesede hoşgeldiniz diyorum:)

MT ile 2 buluşma yapmışsınız bile , daha ne diyelim hoşgeldiniz sefa getirdiniz :cherry:

Hoşgeldiniz heralde bir ilke imza attınız, Üye olmadan gezilere gitmek iyi fikir :)

Hoşgeldiniz heralde bir ilke imza attınız, Üye olmadan gezilere gitmek iyi fikir :)

ya ilk buluşmada üye değildim ama ordan ayrıldıktan sonra hemen üye oldum:cherry: zaten motor hastalığı var kanımda bide sitedekileri tanıyınca kaçırılmaz bu ortam dedim:wiinkk:

MT ile 2 buluşma yapmışsınız bile , daha ne diyelim hoşgeldiniz sefa getirdiniz :cherry:

ewet 2 kez toplandık yani benim gittiğim sadece:) gezi falanda oldu ama gidemedim malesef çünkü daha motorum yok artçıyım:salut: inşallah bi motor alıp tüm gezi ve toplantılara katılcam. çünkü gerçekten eğlenceli geçiyor ve motor hakkında bilmediğim çoğu şeyi öğrenebiliyorum...

H o ş g e l d i n .

h o ş g ö r d ü k:wiinkk:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar