slm arkadaşlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
göksel arkadaşım toplu sürüşleri sabırsızlıkla bekliorum.
kalıcı olmaya gelince bnden bıkıp yeter artık demezseniz çok iyi...:)
şaka bi yana içinde dostluğun,samimiyetin ve güvenin olduğu herşey kalıcı olur...

aybiketa' Alıntı:
hoşgeldin :)
bayanların sayısı yavaş ama emin adımlarla artıyor sanki hmm :rendeer:

GÜLLERİMİZİN SAYISI GİTTİKÇE ARTIYOR:rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer:

HOSGELDIN ARKADASIM.TANISMAYA SENDE GEL TOPHANEYE...

BU ARADA AYBIKETA ARTCI ISINI HALLETTINMI???

aramıza hoşgeldiniz:rendeer:
04-08-2006 cuma akşamı galata der saadete gelirseniz epeyce üye ile tanışmış olursunuz:bounce:

motosiklet kullana bir bayan olduğunu görünce bir kat daha sevincim a rtıyor
hoşgeldin aramıza...

hoş geldiiinn...

bak yaaaa...
sevilay genemi motor aldın..
hatırlıyorum küçükken motordan düşmüştün dizin azcık çizilmişti hani..
bak bu defa ful koruma -kask-ehliyet bunlar olmazsa motora binmen yasak..
şunun şurasında kaçtane bayan motorcumuz var...:)

sevilay' Alıntı:
bende yenilerden sayılırım dün kayıt oldum.bu siteyi kuzenim tavsiye etti çünkü bende motosiklet sevdalısıyım.siteyi çok beğendim paylaşımlarınız çok hoş ve samimi bu yüzden kayıt olmaktan kendimi alıkoyamadım ve aranızda olmak istedim.benimde şimdilik küçük 150cc lik bi motorum var 2005 kasımda aldım babama yıllardır yalvarıodum ama ikna edemiodum (yanlış anlamayın babam karşı değildir aksine hoşuna gider ama ben 13 yaşımda motordan düşüp dizimi parçalayınca bana bişey olmasından korktu) uzun uğraşlarım sonunda ikna oldu ve bende artık aranızdayım...

Canım benim hoşgeldin!!

Arkadaşlar sevilayın bahsettiği kuzeni benim açıklamak isterim!!..:queen:

Zaten ailemden olan birinin MT ailesinde de ve de bi motor sevdalısı olarak bulunması beni çok sevindirdi...

Öpüyorum seni canım kuzenim:rendeer:

aramıza hoşgeldin

bende yenilerden sayılırım dün kayıt oldum.bu siteyi kuzenim tavsiye etti çünkü bende motosiklet sevdalısıyım.siteyi çok beğendim paylaşımlarınız çok hoş ve samimi bu yüzden kayıt olmaktan kendimi alıkoyamadım ve aranızda olmak istedim.benimde şimdilik küçük 150cc lik bi motorum var 2005 kasımda aldım babama yıllardır yalvarıodum ama ikna edemiodum (yanlış anlamayın babam karşı değildir aksine hoşuna gider ama ben 13 yaşımda motordan düşüp dizimi parçalayınca bana bişey olmasından korktu) uzun uğraşlarım sonunda ikna oldu ve bende artık aranızdayım...

biraz geç oldu .aramıza hoş geldiiiiiğin.:mrgreen:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar