slm arkadaşlar yardım gerek

merhaba sitenize daha yeni üye oldum valla 5 dk olmadı yav ben aşırı tutkunu olduğum halde aile baskısı ve çeşitli nedenlerden dolayı henüz motorsiklet sahibi olamadım ancak özellikle dorado nun corvusunu görünce artık beni kimse durduramaz sizce yeni başlayanlar için ne almalıyım dorado nasıldır özellikle corvus konusunda yardıma ihtiyacım var mu motorları tanıyan varmı sizce bana uygun olurmu :)

Hoşgeldin Doruk, bahsettiğin marka kokteyl tanıtımı ve TV reklamlarıyla piyasaya hızlıca girdi. Tarz olarak göze hoş gelen bir çizgiyle yeni başlayan bir çok hevesliye cazip imkanlarla göz kırpıyor. Ama sonuçta bir süre izlemeni ve topiclerden takip etmeni tavsiye ederim. Yeni başlayan biri için bilmem kaç bilinmeyenli makineler ileride sorun çıkardığında sen evde o garajda bekleşip duruyorsun. İlk motorun olarak uzun yıllar ülkemizde kullanımda olan bir markaya yönel derim. Sonra acemiliğinin kurbanı olma... Hayırlı olsun üyeliğin...

bence başlangıç için iyi değil gelçi normaldede pek iyi sayılmaz bence bi ybr al takıl kafana göre sana yeter

bence başlangıç için iyi değil gelçi normaldede pek iyi sayılmaz bence bi ybr al takıl kafana göre sana yeter

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar