Değerli Skyteam kullanıcısı dostlarım ,
Hepinize merhaba. Önce bilmeyenler için söyleyeyim. Ben ithalatcı firmayı temsilen Jinlun ve Skyteam forumlarına katılıyorum. Elimden geldiği kadar koordinasyon görevi yapmaya çalışıyor ve hoş sohbetlerde yer bulmak için bu siteleri keyifle takip ediyorum.
Dün Türkiyede bir ilk yaşandı bunu sizlerle paylaşmak istedim. Önümüzdeki ay motosiklet dergilerinde herkes görecek ama gurur duyarak ve gurur duymanız için önce sizlerin öğrenmesini arzu ettim.
SKYTEAM ; Türkiye motocross 2005 şampiyonası B gurubu E1 katagorisinde Sn. Hasan ENÇ pilotluğunda Turgutreis mandıra parkurunda birinci olmuştur. Türkiye şampiyonu olmuştur.
Motosiklette performans egzosu hariç hiç bir ilave veya modifiye yoktur. Motosiklet yarıştan çıktığı haliyle (çamurlu) şu anda Bodrum bayimizin vitrinini süslemektedir.
Şu ana kadar yarışlara katılan tek Çin malı (markası) motosiklettir. Bu bir ilktir. Devamıda üstünlüğünü ispat ettikce gelecektir. Ben çok gururluyum. Mutluyum. Sn. Hasan ENÇ i tebrik ediyor başarılarının devamını temenni ediyorum.
Birde keyiften şöyle muzipçe bir ilave yapmak istiyorum , müsadenizle sanırım buna hakkım var ;

l: HODRİ MEYDAN BEYLER... :thumleft: .........
Saygılarımla ,
expert