SKYTEAM ST 200 SM (Supermoto)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaslar bu da benim yeni kizim. Resimlere iyi bakin cunku onumuzdeki hafta grenajlarim komple degisecek polyester olacak. Rengi de Ducati kirmizisi. Yeni resimleri de grenajlar biter bitmez ekleyecegim. Iyi surusler

image00081et3.jpg
[/URL][/IMG]

image00083wc8.jpg
[/URL][/IMG]

image00109ml2.jpg
[/URL][/IMG]

Dostum motor değişince yeni halini de eklersin.
Bu arada benim kızımda son resimde el sallıyo :)

arkadaslar kısa bır zaman oncesını kadar chopper almayı dusunuyordum skyteam'ı gorunce bu kararımdan vaz gectım bunun nedenı de kuzenımdır benı aldı goturdu skyteam bayısıne motor dehset duruyo almadan once herhangı bır onerınız varmı cunku daha once hıc cross kullanmadım.

Değerli arkadaşım öncelikle motorun hayırlı olsun. bu motorun Türkiyedeki satış noktalarının web adresi varsa,yazarsan çok memnun olurum.

arkadaslar kısa bır zaman oncesını kadar chopper almayı dusunuyordum skyteam'ı gorunce bu kararımdan vaz gectım bunun nedenı de kuzenımdır benı aldı goturdu skyteam bayısıne motor dehset duruyo almadan once herhangı bır onerınız varmı cunku daha once hıc cross kullanmadım.

bu markayı modelı bende satın
almayı dusunmustum goruntusu hoş (supermoto)
ama sıtedekı SKY TEAM baslıgını okudum
kullanıcıları genelde pekte memnun degıller umarım sen memnun kalırsın
Hayırlı Olsun....:cat:

slm

slm...sayın motorcu abilerim..ben ankaradan ali.sitenize yeni üye oldum..bundan sonra bende sizin aranızdayım..ben cross motor almak istiyorum.ancak param sadece çin malı motorlara yetiyo.bana tavsiye edeceğiniz bi marka varmı..önerilerinizi bekliyorum.. SAyGıLar..!:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar