Skygo Sg200 Gy-2

Dun Doğum günümdü. Gittim Bu motoru aldim kendime. Evde kimsenin haberi yok. Bu olayı ileride nasıl açıklarım??? Hiç kolay değil işim. İlk motorum bu bide. daha evvel arklarinkini kullanmıstım Ehliyet sınavı 1 ay sonra dediler. Tın Tın takılıcaz simdilik. Allahtan bulundugum yer daglık bir yer de oradan kurtarıcaz.

ARKADAŞIM HAYIRLI UĞURLU OLSUN DOĞUM GÜNÜNDE KUTLU OLSUN :) MORALİNİ BOZMAYAYIM AMA ŞU ANDA BAŞLARSAN KURSA EHLİYET SINAVI TEMMUZDA. BİZDE EHLİYETSİZ TAKILIYOZDA:pr:

Tşk.

Kardeşim çok teşekkür ederim. Bu arada hafta sonu toplantıları falan nerede oluyor. Bana da davetiye var mı??? ...

Izmirdeysen Bu Akşam Teras Kafede Bornovada Duyurulardan Girip Bakabilirsin. Bende Ilk Defa Gidicem :) Gelirsen Tanişiriz

Herhalde saat kac gibi geliyim???

Serref cim beni rahatlıkla tanıyabilirsin. 1.80 boyunda 110 kiloluk bi orman ayısı gorursen bilki o benim :p

Estafurullah Yaa Benimde Pek Zayif Olduum Sölenemez Zaten
Neyse Akşam Görüşürüz O Zaman
:)

Yaw bu arada sabuncubeli rampa shell deki yer miydi? Yanlış yere gitmeyeyim dedim. Bir de sen saat kacta gideceksin 5 ten itibaren beklemiyeyim...

hoşgeldin izmirli kardeş istanbuldan sevgiler motorun hayırlı olsun aile konusunda da Allah yardımcın olsun diyorum motorun tadını çıkaracağın nice mutlu yıllar dilerim.

Hoşgeldin :rendeer: :bestmt:

smiliegeneratortest14ao.png
smiliegeneratortest22iv.png
smiliegeneratortest31qe.png

hoşgeldin hayırlı olsun bildiğim kadarı ile bahsettiğin motor henüz satılmaya başlamadı biraz bilgi ve resim koyabilirmisin

C-e Sinifi Ehliyetim Var Kullanmazmi Bu Mootorsiklet

Slm C - E sınıfı 1992 model ehliyetim var kullanmazmı bu motorsiklet benim motorda kücük zaten :queen: buna A2 eklemek kaca patlar bırede sorum olcak bızım Boluda BMw motosıkletlı bır polis var işi ara sokaklarda motorsiklet yaklamak ummadıgın yerden cıkıverıyor bende korkuyomn ama araba ehlıyetı olana ne dıyorlar polisler:)

raymond' Alıntı:
ama araba ehlıyetı olana ne dıyorlar polisler

a2 ehliyetle araba kullanamadığına göre. b ehliyetlede motor kullanamazsın :wiinkk:

benim araba ehliyetim var motor kullanabilirim diyemezsin

A2 olmadıktan sora değil E, Z sınıfı ehliyetin olsa havaaa.... sen biran önce ehliyet al bence ya da kaç o polisten

Kessinlikle kacma konusuna katılıyorum. Ben de ilk kaçışımı gerçekleştirdim zaten bu akşam Düürrttt Düürrrtttt etti ama nafile. Plaka da yok zati ehi ehi. Neyse kesinlikle 1 Ağustosa kadar ehliyet alıyorum plaka da p.tesi geliyor zati. Off suçluluk hissettim şu anda bakk köruyon mu dürt dürtüde benden alacağı avantadan ettik :mrgreen: :flower:

AGA SENİDE KISTIRDILAR HA :d SALLA YAA MOTORLU POLİS OLMADIKTAN SORA YAKALAYAMAZ DEDİĞİN GİBİ PLAKADA YOK NASILOLSA.... AMA DÜN AKŞAM CİDDEN BAYA Bİ TIRSTIM VALLA 9 CANLIYMIŞ DÜN ÖLMEDİ YA BİDAA ÖLMEZ HERALDE !!!!

hoş geldin, motorun hayırlı olsun kazasız ve keyifli sürüşler dilerim.
yeni yaşın sana şans ve sağlık getirsin.:rendeer:
toplantı ve gezilerimize bekleriz.
sevgi ve saygıyla kal.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar