SKY TEAM ST200 TR-SM çin'midir Japon'mudur ?

Slm arkadaslar..SKY TEAM marka motosiklet çin malımıdır japon malımıdır..bu motosikleti aldıgımda memnun kalırmıyım..motorun parcaları saglammı..şasede veya şanzımanında herhangi bi sorun çıkar mı.bu motosiklet hakkında iyi yada kotu dusuncelerinizi alabilirmiyim...cevaplarınızı bekliyorum..şimdiden teşekkurler

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Çok güzel motordur...Sınıfının en sağlamlarından...Hopla zıpla kırılmıyor çok sağlam bir makina...

Ne japon ne çinli dir kendisi.....

E tamam da parçası var mı? Yarın öbürgün birşey olsa motora mağdur duruma düşme sonra...

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Motor dünyasının lada sıdır kendisi...Sağlam, parçası da var... Ama tanıyan pek yok...Endurocular ve kroscular hariç...

Arkadaşım ben daha önce bu konuya değinmiş; SkyTeam başlığına yazmıştım. Hemen aktarıyorum yazdığım yazıyı:

"Herkese merhabalar.

ST200 başlığının tüm sayfalarını okudum. İnternetten yaptığım bazı araştırmalar sonucu SKYTEAM' in Çin markası olmadığını öğrendim. Skyteam İspanya merkezli, fabrikası Çin'de olan bir marka. Örnek verecek olursak; Reanult'un merkezi Fransa, ama Türkiye'de 2 tane kocaman fabrikası var. SKYTEAM markasında da olay bu şekilde. Bende bu cross veya enduro modelinden almak niyetindeyim. AS200GY' ye karşı inanılmaz bir sempati duyuyor(D)um. Araya ST200' de girdi. Neyse fazla konuştum galiba. Saygılar..."

Bu yazı bana aittir. Linki ise http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=5210&page=19&highlight=skyteam
URL'sinden ulaşabilirsiniz. Umarım yardımcı olabilmişimdir.:)Saygılar:cat: :bounce:

2 arkadaşımda var acayip fazla yakıyor (Ankara-Bolu arası 100 km'de 6.5 litre yaktığına tanık oldum). Tavsiye etmem..

onunla yüzlerce merdivenden inebilirsin.
....hatta geri çıkabilirsin de:p
biraz fazla yakıyor ama hakediyor.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
2 arkadaşımda var acayip fazla yakıyor (Ankara-Bolu arası 100 km'de 6.5 litre yaktığına tanık oldum). Tavsiye etmem..

Yol motoru diil aslında...Dağda taşta geziceksin onla...O kadar da yakmaz be pro...4 - 4.5 yakar da 6.5 çok ya....Arkadaşının ayarları iyi diildir sanırım...

kim demiş fazla yakıyo diye.bak arkadaşım bu motordan bendede var
performasını arttırmak için bayilerin performans karbüratörü dediği karbüratör ve eksozu taktım motora ve limitlerde kullanmama rağmen,motor 100 km de
4.5 lt yi geçmedi buda demek oluyo ki 120 125 maksimum yakıyo makina
az yaksın diyosan git honda cbf 150 al
kullanımı oldukça rahat sakin kullanırsan çok keyifli.
bence sorunsuz ama bütün ucuz motorlar gibi fazla zorlamaya gelmez
enduruya geçiçte tek geçerim bu makinayı.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Pro cum kendim bizzat denedim...2 litre benzini yakmak için yapmadığım şey kalmadı...Tarla sahibiyle anlaşsaydım keşke...Adamın tarlasında sürülmedik yer bırakmadım....

Sınıfında havada en kontrollü motor denilebilir...Atladığı gibi düşüyor...Sapması çok az...

bende Super Moto versıyonunu begendım
forumlarda takıp ettıgım kadarı ıle parca sorunu yok yakıt sarfıyatı bıraz fazla
SM ikincielini arastırıyorum uygun bırtane bulursam alacagım....

Ya pardon dalgınlığıma gelmiş :cherry: Anladın sen anlaadıııın :queen:

Benim CBR 125 3 litre civarı yakıyor ki o bile fazla bence. Gözünü sevdiğimin F650GS'si çift buji ve enjeksiyon işte... :cat:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Ekzos takıp hava filtresi takviye edersen ne yaparsan yap az yakmıyor haberiniz olsun...Ss kullanmak istersenizde en ekonomik olarak 4 lt yakıyor...Sonrası performanstan düşer haberiniz olsun....

Ne merak salmıştım bi aralar...Bir keresinde tepedeki yalağın başından kendi kendine yuvarlanmıştı...Sonra düzeltip devam....

200cc bi motora gore bence cok ya hem ne bu bu motor için nereye baksam performans karburator ve egzos tavsiye diyolar.bunlar sartmı...bende regal raptor var 250cc ama sehir içinde bile 100km'de 3,5lt benzin yakıyo..yamaha XT600le kafa kafaya gibi bişey..

kim demiş fazla yakıyo diye.bak arkadaşım bu motordan bendede var
performasını arttırmak için bayilerin performans karbüratörü dediği karbüratör ve eksozu taktım motora ve limitlerde kullanmama rağmen,motor 100 km de
4.5 lt yi geçmedi buda demek oluyo ki 120 125 maksimum yakıyo makina
az yaksın diyosan git honda cbf 150 al
kullanımı oldukça rahat sakin kullanırsan çok keyifli.
bence sorunsuz ama bütün ucuz motorlar gibi fazla zorlamaya gelmez
enduruya geçiçte tek geçerim bu makinayı.

Arkadasım sen 120 yakıo ve az yakıo diosun..

bende zongshen var.. km de 90 yakıo... Ve ben cok yakıo diyorum.. 100 km de 2.6- 3.00 lt en fazla benzin yakıyor...

Zongshen de alman patentli bir firma ama cin de üretiliyor...İsminden de anlaşılacagı gibi...

iyidir skyteam iyidir... her motor gibi ufak tefek sorunlari vardir tabii.... ben de super moto versiyonu var ( asfalt lastigi) parkurdan bile atladim... offroad a da gittim... honda ve kawasaki si olan arkadaslarla... koptular valla, hepsi de begendi... tek problem uzun yolda artci rahat etmiyor... sele dar...
onun disinda ise o paraya fazla bi motor...

1) ilk surumlerin karburatorleri yetmedigi icin garanti den degisiyor...:cat:
2) sanzimanla ilgili problemim var dedim.. 3 gun de garantiden degistirdiler...:cat:
3)skyteam in servisleri ve bayiileri tahmin ettiginizden daha fazla... her ilde en az iki tane var...:cat:
4)bu paraya daha ne isteyeyim? bodrum daki serviste, adamlar sagolsunlar, yemegime kadar soyluyor:queen:

izmir mt niin gezilerine bakarsaniz motoru ordan gorursunuz...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar