skutur ön fren ?

arkadaşlar ben skutur tarzı motorların yabancısıyım
kısmetse muayeneye gideceğim ama aklıma takıldı ön frene basınca arka fren lambası yanmıyor :pale:
acaba sadece arka frendemi yanıyor :silent:

dalgamı geçiyon adammı seçiyon anlamadım ama yanar kardeşim canını sıkma. .

CBA

yok hayır 2sindede yanması gerek vede bu özellik bi tek scooter'da(skutur) olan bişey değil, tüm motorlarda aynı şekilde olması gerek..

Yanması gerekir Dostum benim motoru muayene götürdüğümde benden önceki arkadaşın aküsü zayıftı frene bastıgında voltaj yükselmiyordu stopta geçirmediler muayeneden geri gönderdiler bilgin olsun bi elektrikciye göster bence ok...

mantık kurmak gerekirse her hangi bir fren sıkıldıgında arkadakinin sizin yavaşladıgınızı veya duracağınızı anlaması gerekir bunu ön veya arka diye ayırmak mümkün olamaz fren frendir ve durmaya + yavaşlamaya yarar

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
sorun basit; ön fren manetinin dibinde bi müşür vardır servise gidip o müşürü değiştirceksin yoksa muayeneden geçmeyebilir farkederlerse:cat:

hay allah ...
herkeze teşekkürler bana servisin yolu göründü desenize...

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Adam acemiyim diyor öteki dalgamı geçiyon diyor, bi bilgin yoksa konu hakkında adama kızcağına konuyu takip et sende bilgilen. Müşüre bi passökücü sprey sık veya wd 40 tarzı bi sprey. Tozdan pislikten dolayı takılı kalıyor bazen ,yine çözüm olmassa müşir arızalıdır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar