skuter tavsiyesi

merhabalar, yeni bir motor almak istiyorum.ilkten ybrde karar kılmıştım ama çok şekilsiz geldi, şu an bütçem 4000 lira bu parayada skuter almaya karar verdim. 4000 liraya kadar şekil,güzel, kız arkadaşın yanında ya sucu motoruyla mı geldin moduna girmiycek bir skuter tavsiyesi istiyorum varsa çok makbule geçer :)

Yamaha delight diycem fakat 4890 lira. Sahibindende 2. Eli vardır o fiyatlara

Sym Fiddle var o paraya; güzel 2012-2013 model falan. Hatta o paraya da değil daha altına. Bir kısmı da cebinde kalır.

Fiddle'ı bende tavsiye ederim 250'lik vespa'ya benziyor çok cici bir tipi var :) scooturk'te bir çok kullanıcılar oradan da bilgi alabilirsin ben zamanında 1 ay araştırmıştım almaya niyetliydim o paraya o işçilik ve performans bence çok iyi.

Kiz arkadaşin seni mi istiyor motoru mu ayrıca neden bu kompleks ben today ile gidiyorum 175 boy 85 kiloyum

125-150 cc arası scooter modellerine bakabilirsin. daha üzeri seni sıkıntıya sokacaktır.

Fiddle'ı bende tavsiye ederim 250'lik vespa'ya benziyor çok cici bir tipi var :) scooturk'te bir çok kullanıcılar oradan da bilgi alabilirsin ben zamanında 1 ay araştırmıştım almaya niyetliydim o paraya o işçilik ve performans bence çok iyi.

Sym Fiddle var o paraya; güzel 2012-2013 model falan. Hatta o paraya da değil daha altına. Bir kısmı da cebinde kalır.

Yamaha delight diycem fakat 4890 lira. Sahibindende 2. Eli vardır o fiyatlara

öneriler için teşekkür ederim : ) hala önerilere açığım

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:46 ----------

Kiz arkadaşin seni mi istiyor motoru mu ayrıca neden bu kompleks ben today ile gidiyorum 175 boy 85 kiloyum
biraz daha şekilli motora binmek istemenin kompleksle ne alakası var. varsa önerinizi istedik.

2.el suzuki an 125. kendi motorum diye demiyorum Gayet şekerdir karşı cinse göre ^^

Sorunsuz kendini kanıtlamıştır satarkende üzmez :)

hem ekipmanada paran kalır​

Bu klasmanda eli ayağı düzgün motorlar ;

Sym Fiddle, Suzuki An, Kymco Agility City veya Super 8 uzun süre kullanabileceğin, sorun çıkarmayacak skuterlerdir. Az km.de çok temizlerini bulabilirsin. Küçük hacimli skuterlerde Yamaha Bws125, Honda Pcx (bunların fiyatı çok yüksek) dışındaki japon skuterler çok biçimsiz. Bin tl vermem şahsen

Kesinlile kymco super 8 anlatmissin. Ayni seyleri aldim bende. Gerek buyuk teker olmasi,gerek tasarimi dolayisiyla kymco aldim. İyiki de almisim diyorum su ana kadar beni hic uzmedi. Kiz arkadasimla uzun yola cikiyoruz hic problemle karsilasmadim. Amartisorler biraz sert sehir icinde canini sikabilir,onun disinda sikintisiz ve neredeyse tek tarz sahibi skuter bence.

Kesinlile kymco super 8 anlatmissin. Ayni seyleri aldim bende. Gerek buyuk teker olmasi,gerek tasarimi dolayisiyla kymco aldim. İyiki de almisim diyorum su ana kadar beni hic uzmedi. Kiz arkadasimla uzun yola cikiyoruz hic problemle karsilasmadim. Amartisorler biraz sert sehir icinde canini sikabilir,onun disinda sikintisiz ve neredeyse tek tarz sahibi skuter bence.[/]

Bana kalırsa alınacak tek skuter ama Super 8 kullancısı olduğum için taraflı olmamak için diğer modelleri de ekledim. :wiinkk:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yahu "sucu motoru" diyecek adam 50 cc Scooter için de Burgman 650 icinde "Sucu motoru" diyecektir,adamın amacı hor görmek olsun yeter ki,
boşvereceksin öylesini,dikkate almayacaksın .Elalemin dediğine göre yaşamaya kalksak nefes alamayız.Not Benim çin malı scooter um da var,mis gibi de biniyorum.kim ne derse desin.

Bende 2013 model 2900 km de SYM MİO 100 var sıfırı 6000 tl ama satmak zorundayım sana 4000 tl servis bakımlı

sym fiddle ile fiddle ile yamaha bws 125 lerin az km li olanlarına bakabilirsin.

scooter deyince en klasik marka vespa ama fiyatları uçuk o yüzden sym fiddle var retro ve çekici ben geçen hafta motorumu vosvos hastası bir bayana sattım [10.000 KM fiddle'ım vardı] .
eğer daha spor görünümü olan birşey arıyorsan retro olmayacak diyorsan bw's al.

vespa px 150 tarz kalite nostaljik..kızlar da sever romantik motordur.istesen de bozamazsın sağlamdır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar