SJCAM artık Türkçe

Sjcam da yayımlanan firmwire ile Türkçe dil seçeneği ve bazı ekstra ayarlar eklenmiş.

————————————————– ——————————-
V1.1 (20151229)
1, increasing Angle Menu setting options
2, increasing the viewing angle underwater mode menu setting options
3, increasing LOGO watermark menu setting options
4, increase the volume menu setting options
5, optimization menu order
6, Color options added plus cool colors , warm colors.
7, modify, change the white balance and color reproduction

———————————————————————————-
V1.0: (20151009)
1, modify the photo EXIF ​​Information
2, modify multiple languages:
Supported languages ​​are:
1 English
2, Dutch
3, French
4, German
5, Spain
6, Italian
7, Portuguese
8, Simplified Chinese
9, Japanese
10, Traditional Chinese
11, Russian
12, Korean
13, Romanian
14, Polish
15, Czech
16, Slovak
17, Hungarian
18, Denmark
19, Hebrew
20, Vietnamese
21, Turkish
3, increasing shooting function
4, the default source frequency to 50HZ
5, modify no connection WIFI card, press the video icon, the video stream on a black screen issue APP
6, modify WIFI name is less than 16 letters, you can not display problems WIFI names in WIFI connection interface
7, modify the OSD problem.
Modify Russian, French, Spanish, Polish, Italian, Japanese, Dutch word leak problem
Repair Hebrew language entry shows the wrong question
8, the version number changes to V1.0

Dün sizin yazınızı okuyunca internetten yeni sürümü indirip yükledim. Bendeki kamerayı orjinal biliyordum. Hatta 2 sene önce alırken satıcıya özellikle sormuştum. Kesinlikle orjinal demişti. Ancak maalesef değilmiş ve kameranın yazılımı uçtu. Ne açılıyor, ne kapanıyor, ne ekran geliyor. Yenisini almak farz oldu artık.
Yalnız benim anlamadığım, çakma olan kameranın nasıl görüntüsü, özelliklteri, çekim kalitesi bu kadar iyi olabilirmiş. Yani orjinalinden ben bile ayırt edememişim.
Versiyon yükseltmek isteyen arkadaşlar lütfen dikkat etsinler. Kamera ellerinde patlayabilir. Hatta hiç riske girmeyin ve versiyon yükseltmeyin.

Dün sizin yazınızı okuyunca internetten yeni sürümü indirip yükledim. Bendeki kamerayı orjinal biliyordum. Hatta 2 sene önce alırken satıcıya özellikle sormuştum. Kesinlikle orjinal demişti. Ancak maalesef değilmiş ve kameranın yazılımı uçtu. Ne açılıyor, ne kapanıyor, ne ekran geliyor. Yenisini almak farz oldu artık.
Yalnız benim anlamadığım, çakma olan kameranın nasıl görüntüsü, özelliklteri, çekim kalitesi bu kadar iyi olabilirmiş. Yani orjinalinden ben bile ayırt edememişim.
Versiyon yükseltmek isteyen arkadaşlar lütfen dikkat etsinler. Kamera ellerinde patlayabilir. Hatta hiç riske girmeyin ve versiyon yükseltmeyin.

ben o tüfoya gelmemek için zamanında sjcam'ın kendi sitesinden almıştım. Sıkıntım yok.
http://www.sjcam.com

Bu durum kameranın sahte olduğu anlamına gelmeyebilir. Yazılım sahte olabilir. Daha önce çok sahte firmwareler gördük. veya her ikisi de gerçektir ama upgrade esnasında bir terslik olmuş olabilir. Öncelkle internetten makinayı kurtarmanın yollarını deneyin. Varsa servise gönderin.

https://www.youtube.com/watch?v=LLPjuQoA30s

sj4000 kullanıyosan buradaki videonun altında linkler var seninkine uygun yazılımı yükleyip kullanabilirsin tekrardan
bendede sjcam in sitesindeki son yazılım çalışmamıştı buradan uyan birtane ile tekrar yükleyip çalıştırdım
yazılımı microsd karta atıp çalıştırınca otomatik yüklüyodu sanırım , ekran lcd si gelmiyen yazılımlar elimizdeki kameranın versiyon uyuşmazlığından kaynaklanıyor diye tahmin ediyorum

ordada biraz pahalı ya, ne zaman almıştınız ekstra masrafları ve geliş süresi ne oldu?

ne zamandır kullanıyosun @metinkilic dün yazılım yükleyince mi anladın replika olduğunu?

12 günde geldi. Pahalı??? neye göre??? Bugun bir arkadaş SJ7000 diye bir modeli 57 usd ye almış. Sjcam sitesinde bile oyle bir model yok. Direk çakmışlar yani. Çakmanın çakması durumu iş görürmü?? Muhtemelen görür ancak ne kadar sağlıklı o konuda bir bilgim yok. Benim alete bişi olursa SJCAM ın basına ekşirim. Gördüğüm kadarıyla malının arkasında duruyor. Hatta yeni SJ5000 modelinde biraz atmasyon yazdılar. Şimdi kırmızı yazıyla yok oyle değil böyle şeklinde tekzip gibi yazmışlar.

güncelledim türkçe olmadı ?

dosyayı paylaşabilecek var mı sjcam sitesi hata veriyor

Arkadaşlar bende sj4000 wifı var türkiyeden aldım Kaan elektronikten türkçe menü ve 2 yıl garantili 3 aylık kamera güncellememe gerek varmı ?
gZpYBZ.jpg
[/url][/IMG]

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:54 ----------

65bp7W.jpg
[/url][/IMG]

ya ben böyle damdan düşer gibi bi soru sorayım bari çekim yaparken bazen mavimsi çekiyor ışık açısıyla ilgili sanırım bazende o mavilik yerini doğal canlı renklere bırakıyor basit bir ayar gibi yada versiyonlamı ilgili orjinal ürün bendeki bir yardımcı olursanız sevinirim,birkaç sj4000wifidede gördüm bu durumu genelide böyle olabilir.not (bendekide sj4000wifi)

12 günde geldi. Pahalı??? neye göre??? Bugun bir arkadaş SJ7000 diye bir modeli 57 usd ye almış. Sjcam sitesinde bile oyle bir model yok. Direk çakmışlar yani. Çakmanın çakması durumu iş görürmü?? Muhtemelen görür ancak ne kadar sağlıklı o konuda bir bilgim yok. Benim alete bişi olursa SJCAM ın basına ekşirim. Gördüğüm kadarıyla malının arkasında duruyor. Hatta yeni SJ5000 modelinde biraz atmasyon yazdılar. Şimdi kırmızı yazıyla yok oyle değil böyle şeklinde tekzip gibi yazmışlar.

76 dolar kendi sitesinde, gearbestte wifilisi 74 dolar falan, birde size ekstra bir masrafı oldu mu?

76 olan duz modeli wifi lısı 96 usd. Alınacaksa wifilı modeli alınmalı. Ekstra bir odemem olmadı.

SJ7000'in SJCAM ile alakası yok, ikisi de farklı markalar ve bazı özellikleri 4000'den daha iyi. Bu konuda yurtdışı forumlarda ve youtube'da tonlarca review var.

Yukarıda soru soran arkadaşlara cevaplarım aşağıda.
1. sjcam.com sitesi orjinal firma sitesi değilmiş onu öğrenedim. orjinal site sjcamhd.com olan siteymiş.
2. kamerayı alalı iki yıl oldu. orjinal olmayanların ön tarafında sjcam yazısı yok diye biliyordum. Benim aldığımda sjcam yazıda vardı. Yani ben bu haliyle elimdekini orjinal zannediyordum. Ama sadece öndeki yazı ile de sahte olup olmadığını anlayamıyormuşsunuz.
3. Orjinal olduğunu anlamanın tek yolu, kutu üzerindeki seri numarasını orjinal siteden (sjcamhd.com) sorgulamanız gerekliymiş.
4. Benim yüklediğim yazılım orjinal siteden indirdiğim yazılımdı. Yani yazılım orjinal ancak cihaz sahte olunca benim başıma gelenler geliyormuş. Kendi sitesinde de bu yazıyor.
5. Ben yenisini kendi orjinal sitesinden sipariş verdim.
6. Yukarıda belirtilen yazılımları tek tek deneyeceğim. Belki elimdekini kurtarabilirim. Kurtarırsam onu arabaya takarım, yeni geleni motor da kullanırım artık.
7. İnternette yaptığım araştırmalar sonucunda, sahtelerinin hepsinin yazılım nedeniyle çalışamaz hale geldiğini, bir çok kişinin de cihazı attığını okudum. Bazıları da özellikle ebay'dan alınmışsa satıcılar ile temasa geçmişler, adamlar yeni kamera göndermişler. Ancak ben iki yıl önce almıştım, aldığım satıcıyı hatırlayamıyorum, bilgisayar kayıtlarında da eski alışveriş kayıtlarını sildiğimden satıcıya ulaşmam da mümkün değil. Yalnız ebay'daki satıcılara helal olsun. aradan bir sene geçse de sattıkları sahte çıktığından yeni kamera gönderiyorlar.

www.sjcam.com firmanın orijinal sitesidir. sjcamhd.com ise yeni versiyonudur. Ben urunumu sjcam.com dan aldım. Dediğiniz gibi üstündeki kod ile sorgulama yaptığımda (sjcamhd.com'dan) orijinal olduğunu teyid ettim. Zaten kutunun üstünde de sjcamHD.com yazmakta.

Yazılımıda hd sitesinden indirdim. Sonra kontrol ettiüimde sjcam.com sitesinde de aynı yazılımın olduğunu gördüm.

Your Security Code: A1KCD-638UL-L8LB-56AV

Thank you !

Your SJCAM has been verified to be an Authentic SJCAM Product!

Son düzenleme:
Arkadaşlar fake sj4000 kameranın yazılım sorununu çözdüm. 2 gündür internette fransızca, ispanyolca,rusça vb.dillerde ki forummları alt üst ettim. Belli 100 tane yazılım indirip denedim. En son çalışanını buldum. Benim sahtesi artık çalışır hale geldi. Bu haliyle arabada araç kamerası olarak kullanacağım. Yeni gelen orjinali de motorda kullanacağım.
Problem yaşayanlar [email protected] mail adresime mail atsınlar yazılımı göndereyim. Bulut veya diğer upload sitelerini kullanmadığım için mail adresimi verdim. Umarım başı yananlara yardımcı olabilirim.

2015 te aldım ben SJ4000 Wifi zaten türkçe idi. Birileri yeni çıktı diyor bende ki neden TR o zaman ?
Bu olay kafamı karıştırdı şimdi.

Bende çökerteyim o zaman şu SJ yi :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar