SJ4000 - SJ4000 Wifi

Merhaba arkadaşlar. Kamera bakıyorum Goprolar malum bütceye zarar veriyor. Allahın çinlisi düşünmüş bunu bizim için sj4000'i icad etmiş :) Forumda kullanan arkadaşlar varsa kısaca avantaj ve dezavantajlarını söyleye bilirse memnun olurum. İki sorum olacak. Birincisi kamerayı hangi siteden temin ediyoruz aliexpress'mi ? 2. bu Wifi'li olanı varmış birde onumu almak daha mantıklı ? Ve alırken gümrük de takılma + ek vergi ücret vs ne olur. Totalde bize ne kadara gelir . Şimdiden teşekkürler :rendeer:

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-fotograf-kamera-video-kamera-sj4000-sjcam-12-mp-orjinal-aynigun-ucretsiz-kargo-plus-hediyeli-198035289/detay

yurtdışı uğraşmaya, kargo beklemeye, kusurlu ürünün iadesiyle uğraşmaya değmeyecek fiyat farkları var. ben yurtdışından aldım. 170 liraya geldi. meğerse sahteymiş. orjinalleri 230 küsur liraya denk geliyor. sonra yukarıdaki satıcıdan aldım. ürün orajinal, 30 liralık hediye şarj ve cam vakumu da veriyor. sitenin komisyonu da var. yani adamın dükkanına nakit ile giderseniz biraz daha fiyat düşer.

Son düzenleme:
Bağlantı aparatları vs hepsi tamamen geliyor mu hocam peki ? Aliexpress den aldığımız gibi

aliexpres.comdan sjcam sj4000 yazan ürünü alırsanız orjinal gelir. sadece sj4000 yazanlar sahte şuan kampanya var bir satıcıda 60 dolar ve orjinal.

WiFi versiyonunu tavsiye ederim, kullanım kolaylığı olarak çok önde. Kaydettiklerimi telefona aktarabiliyorum, cihaz üzerindeki fonksiyonların tümünü kontrol edebiliyorum. Kullanıcı başlığından geri kalan sorularınızın cevaplarını alabilirsiniz.

bu kalitede cekime fiyat bedava, turkiyeden almanizi tavsiye ederim, almisken wifi li olsun

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
http://www.sjcam.com/en/

orjinal sitesinden de alabilirsin.
ayrıca ebay de orjinalleri mevcut.
wifi li modeli bence daha mantıklı, çünkü cep telefonundan görüntüyü görebiliyorsun, kaydı oradan başlatıp durdurabiliyorsun.
mesela kaskına monte ettin ve kaskı kafana taktın diyelim, kameranın açısını kontrol edebilmek için wifi li model daha kullanışlı.

http://www.aliexpress.com/item/Original-SJ4000-with-SJCAM-logo-buy-now-will-have-a-Mysterious-gift/2046181826.html

arkadaşlar link budur

http://www.sjcam.com/en/

orjinal sitesinden de alabilirsin.
ayrıca ebay de orjinalleri mevcut.
wifi li modeli bence daha mantıklı, çünkü cep telefonundan görüntüyü görebiliyorsun, kaydı oradan başlatıp durdurabiliyorsun.
mesela kaskına monte ettin ve kaskı kafana taktın diyelim, kameranın açısını kontrol edebilmek için wifi li model daha kullanışlı.

Hocam söyle bir durumda var zaten arkada ekranı var 1 kere göz hızasında ayarladıktan sonra birdaha hep aynı sekilde takacagın için devamlı telefondan cıkarıp ugrasmaz kimse gereksiz oluyor ve wifi acıkken pilde daha cabuk bitiyor. Sırf bu özellik yuzunden 20 dolar fazla vermeye gerek yok bence. Ayrıca ben kask yerine benzin deposu üstü yada gidon ustune takmayı daha mantıklı buluyorum görüntü daha sabit ne net oluyor.

Güzel konUm takipteyiz. Önerileri bekliyorum. Bende alacağım. Özellikle linlinkler gelirse seviniriz.

Merhaba
Bende wifi modelinden almayı planlıyorum. banggood sıtesı veya aliexpress alacagım ama bu ısın gumruk boyutu nedır hiç bilmiyorum bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. Gumruge takılıyormu yoksa hıc sorun olmadan geliyor mu banggood sitesinde orjınal oldugunu zannediyorum zaten sadece bir adet ürün çıkıyor bana aliexpress den daha guvelinir geldi. Gumruk tarafında sorun olmaz derseniz bugun hemen sipariş vereceğim

Teşekkürler

Hocam söyle bir durumda var zaten arkada ekranı var 1 kere göz hızasında ayarladıktan sonra birdaha hep aynı sekilde takacagın için devamlı telefondan cıkarıp ugrasmaz kimse gereksiz oluyor ve wifi acıkken pilde daha cabuk bitiyor. Sırf bu özellik yuzunden 20 dolar fazla vermeye gerek yok bence. Ayrıca ben kask yerine benzin deposu üstü yada gidon ustune takmayı daha mantıklı buluyorum görüntü daha sabit ne net oluyor.

Göz hizasında ayarlayıp emin bir şekilde kayıt yapmak çok zor söyleyeyim. Ben de wifi özelliğini lüks olarak görüyor acaba gereksiz mi para veriyorum diyordum ama evde ayar yapmaya çalışırken iyi ki bunu almışım dedim. Tavsiye olunur, verilen farka değer.

burdan sipariş verdim ben postnl ile gönderdi aksesuara ek olarak housing de ses kayıdı için delik olan arka kapakda var 83 dolar wifi modeli bakalım gelsin orjinal mi değil mi anlarız :)

http://www.aliexpress.com/item/Original-SJCAM-WiFi-Version-SJ4000-WiFi-1080P-Full-HD-GoPro-Camera-Style-Extreme-Sport-DV-Action/32248178317.html

Merhaba
Bende wifi modelinden almayı planlıyorum. banggood sıtesı veya aliexpress alacagım ama bu ısın gumruk boyutu nedır hiç bilmiyorum bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. Gumruge takılıyormu yoksa hıc sorun olmadan geliyor mu banggood sitesinde orjınal oldugunu zannediyorum zaten sadece bir adet ürün çıkıyor bana aliexpress den daha guvelinir geldi. Gumruk tarafında sorun olmaz derseniz bugun hemen sipariş vereceğim

Teşekkürler

Dostum banggood.com dan alisveris yapabilirsin. Sj4000 actioncam 22 aralikta siparisini verdim, 15 ocakta teslim aldim, 79.90 $a orijinal, wi-fi yok...
Sitede aratirken sjcam sj4000 olarak arat, cunku degisik markalarin da sj4000 adi altinda modelleri olabiliyor.
Actioncam i su anda aktif olarak kullaniyorum, aparatlari eksiksiz ve saglam.

Tekeriniz duz basa, kazasiz surusler herkese...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar