Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bence Xiaomi Yi. Kullanıyorum 2K video çekiyor son gelen güncelleme ile 30 FPS'de. 1080'de 60 720'de 120 FPS desteği var. Kullanması çok kolay. Full şarjda 1.30 saate yakın video çekiyor. Batarya ömrü kısa gibi duruyor ancak pil 3-4 dolar birşey. Ben ve arkadaş çevrem aldık cihazı birsürü de pil aldık. 10 saniyede pil değişiyor ve devam ediyorsunuz. Çok kullanışlı ve fiyat-kalite oranı bana göre mükemmel.
bende orjinal sjcam sj4000 var (plus değil, tr de malum sitelerde satılan çakmaları da değil) bana gayet yetiyor. geniş açı lensi en az gopro kadar geniş bir alanı çekiyor ama lens kalitesi asla gopro kadar kaliteli değil. yi ile inceleme videolarında yi nin daha iyi olduğundan bahsedilmiş ama aparatları kutu içeriğinden çıkmadığı için yi, sjcam den pahalı ya denk geliyormuş. bu arada youtube üzerinde gördüğüm birçok inceleme de fake sj4000 kullanılıyor. adamlar belkide fake olduğunun farkında bile değiller. birde yi de ufak bir arkaplan sesinden bahsediliyor. kayıt sırasında sessiz sahnelerde ufak bir tıslama çıkıyormuş. mikrofonun konumu ile ilgili donanımsal bir sorun olduğu için hepsinde varmış. deneyimlemediğim için birinci elden bilgim yok. fakat youtube videolarıyla yetinme eğer çevrende kullanan varsa sjcam'i bir dene. ben benimkini tatile çıkan arkadaşlara vermekten daha kendim adam akıllı kullanamadım denedikten sonra kalite bana yeter dersen çok araştırmadan al derim.