allah bagıslasın...allah analı babalı buyutsun...
Güzel dilekleriniz için ve heyecanımı paylaştığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum arkadaşlar.
Darısı başınıza.
(MT sana söylüyorum. Scull sen anla!)![]()
Görür görmez benim de yüzüme benzer hınzır bir gülümseme oturdu kaldı... Bu kadar mı şirin bu kadar mı sevimli olunur... Ömür boyu mutlulukların, sevinçlerin, gülümsemelerin en büyüğü onun olsun.
2009'un en şanslı babasının en şanslı kızı, her yönden babası kadar mükemmel bir insan olur umarım...:rendeer:
Gecenin en güzel haberi buydu sanırım. Sizin gibi bir değerli bir ailesi olduğu için (aile kısmını kafamda canlandırıyorum senden yola çıkarak coq) çok şanslı.
Güle güle büyütün , güle güle büyüsün :mrgreen:
Yahu ben son makinayı tanıttıktan sonra 3 tane daha aldım.İlk başlıgı görünce "tamam coq yeni makina almış kesin onu tanıtacak "desemde topigi giriş yapınca başlıgın gayet ciddi oldugunu farkettim
Tebrik ederim.Allah analı babalı büyütsün.:rendeer:
Darısı başına senide görelim
İlkay abi sabah sabah hafta başının en güzel haberii,
Allah bağışlasın, Nur topu gibi maşallah..
İlk annemi diyecek yoksa baba mımerakla bekliyoruz
yoksa vın vınnn mı diyecek :queen: (konuşmadan ara gaz açmaya başlarsa şaşırma
)
Belki bir supergirl ambiansı olur ama söz senin için ilk motosikletini DUCATI alacağım.:wiinkk:anali babali saglik icinde buyusun , uyuku pozisyonuna dikkatinizi cekerim superman pozisyonu, aylin bize ilerisi icin bir sinyal mi veriyor yoksa![]()
Tebrik ederim, Allah analı babalı büyütsün, maşallah.:rendeer:
Bu arada, sen ve Boy(Mehmet) beni çatlakmak için ne gerekiyorsa yapıyorsunuz.
Bırak artık bu motor işlerini şöyle bol bebe taşıma kapasiteli bir Dodge Journey al;
Dünyadaki en güzel mutluluk bu olsa gerek.. ALLAH nazarlardan saklasın, bahtını açık etsin, analı babalı büyütsün..
Yanlız coq hocam, R.T.E.'ı dinleyeceksen 1 eksiğin kaldı, ha gayret![]()
Şimdilik anlamamış gibi davranıyorum::123434::