Sizler karar verin cruiser' ler kapışıyor

Dostlar...........

Bunlar bana göre en güzel ve en rahat makinalara....:queen:

Size göre hangisi en güzeli?---- biliyorum daha güzelleri var fakat abartmiym dedim :silent:

:cat: cevaplarınızı bekliyorum :bounce:

Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Bi tarafa Harley-Davidson koymuşsun diğer tarafa custom bi chopper başka bi tarafa 650 cc lik japon cruiser...
Bunlar nasıl karşılaştırılır ki ?

hepsi birbirinden güzel. alma şansım olsaydı virago hariç hepsini tercih ederdim ama diğer modellerin tarzı birbirlerinde farklı.. turuncu alev desenli bence en güzeli

Hocam bunların arasında en düzgünü eşgal olarak V-Road'dur.Ama sürüş rahatlığına girince Virago 1100 tercih edilir.

turuncu bayıldım bence en guzeli...::alkiis:: ::alkiis:: ::alkiis:: :bestmt:

V-Road en iyisi aralarinda suphesiz ama biraz haksizlik olmus Virago yu koymak ile bisiklet ile motorsikleti yan yana koymak gibi. Onun yerine V-Max koymaliydin bence

Akira' Alıntı:
Bi tarafa Harley-Davidson koymuşsun diğer tarafa custom bi chopper başka bi tarafa 650 cc lik japon cruiser...
Bunlar nasıl karşılaştırılır ki ?

Evet Akira ama zaten önemli olan da bu çeşitli olması, bu ara hepsi cruiser yani diğer adıyla chooper. dikkatini çekerim!

cevaplarınız için sağolun dostlarım, devamini bekliyorum.

zeda3000' Alıntı:
V-Road en iyisi aralarinda suphesiz ama biraz haksizlik olmus Virago yu koymak ile bisiklet ile motorsikleti yan yana koymak gibi. Onun yerine V-Max koymaliydin bence

yok ya hakaret etin yani, virago işin espirisi yani aslında benim motorum :p , ama bisiklete yakın olan varsa oda 650 lik dragstar bence yani hp olarak:bounce: yinede sağol

bu ara yakında resimler değişecek izlemeye ve cevaplarınıza devam dostlar.:cat:

Süper Moderatör (BBRR)
herhangi bir marka veya model hakkındabilgi içermediği için konuyu moto sohbetre taşıyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar