Sizindemi Bir Motorunuz Olmuyor?

cok unlu olur site o zaman haberlere falan cıkar saka falan. ne gururlanırız forumumun haberlerde diye! banada bi 5bin ytl lazım aradan cıkarsa, ama vakit cok daha bunun ehlieti var guvenli surus eitimleri falan var, onlar olmadan binmem ztn :D

kesın yaklasmazlar aslında skullhunter ızın verse gerısı gelır de .... skull un ızın vermesı lazım...

MKH

olumlu karşıladığınıza sevindim:rendeer:
bizim durumumuz iyi ama bu motor sevdası yüzünden delirenler var ben elazığda oturuyorum gazi caddesinde iki üç kişi çıldırmış motor taklidi yapıp gidiyorlardı:salut:
benim ayıptır söylemesi birkaç konuda uzmanlığımvar:cat: ben ikna konusunda bi kaç kitap bitirdim aramızdakilaride sorguya çekebilirim:cherry:

MKH'ciğim sana tavsiyem bisikletinin arkasına bir pet şişe takıp pedallaman. motorun olmuyor ise motor sesi çıkaran bir bisikletin olsun :queen: ben çocukken az yapmazdım öyle... aynı çinçon cruiser gibi ses çıkarıyor tavsiye ederim :bounce:

Ya eleman sen manyakmısın.Daha yaşın ne lan senin motormuş git lan olum senin yaşın ne landa böle konuşuyon ya...Git ya allah senin anana babana sabır versin

motor sevdası anamın karnında başladı...küçükken asker silah fln almazdım ben varsa yoksa araba motosiklet...millet dışarı çıkardı ben evde tek başıma oynardım.ha nedir şimdiki farkım???şimdi arabanın da motosikleti de gerçeğini oynuyorum...:)

ileride de babamın değil kendi arabamla motosikletimle oynarım inşallah...:)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Çoluk çocuk sardı siteyi.....Yaş git gide azalıyor...Konuşmalara bakılırsa....

Daha önce bu konular çok tartışıldı..... Bir araştırın görüceksiniz...Ama şimdiki gençlik aceleci, tembel.....:cat:

eğitim şart başka yolu yok önce korumaları almaya başlasınlar bence zaten tamamı bir 5 yıllarını alır sonra motor zaten olur

Motosikleti
Forza250-cygnusL
eğitim şart başka yolu yok önce korumaları almaya başlasınlar bence zaten tamamı bir 5 yıllarını alır sonra motor zaten olur

Cengizcim önce okullarını okusunlar.... İyi bir meslek edinsinler....Paraları olunca hem korumaları hemde motorları zaten olur......:cat::cat:

Ama önce eğitim....Okullarını bitirsinler.....:cat::cat::cat:

MKH

Benim motor sevdam şurdan geldi.Ben menüsküs hastasıyım dizlerimdeki yırtık oldukça ilerlediküçücük çocuk bisiklet sürüyor artık ben onuda yapamıyorum.Futbol oynayamıyorum en iyi baskatbol oynuyorum ama bu sıcakta hiç çekilmiyor bende hıncımı motordan çıkarıyorum:salut:
Ayrıca ben tembel deyilim il ve dersane birinciliklerim var:bounce:
neyse daha fazla ::eek:fftp:: na çıkmayalım. Esas konumuza dönelim!

kesın yaklasmazlar aslında skullhunter ızın verse gerısı gelır de .... skull un ızın vermesı lazım...

Skullhunter izin verse diyorsunda bazı konuları bi araştıralım sonra yazalım dime birincisi bu konu tartışıldı bir çok yerden fikir alındı dernek olmamız bir çok prosedürü getiriyor ayrıyetten para topliyabilmemiz için herkezin aynı kanıda olması lazımki bazı arkadaşlarımız vermiyebilir bazı riskleride düşünün skullhunter tek başına bu yükü sırtlıyamaz herşeyi eywallah skullhunter yapsında sonuçta oda bi insan bi işi var ilgilenmesi gereken şeyler var herşeyi yapmasını bekliyemessiniz o en güzelini yapıp bize bu siteyi yapmış gerisinide siz yapın madem böle bişey yapmak istiyorsunuz siz gerekli şeyleri hazırlayın ve skullhunter a sunun lafla peynir gemisi yürümüyor bilmem anlatabildim mi

MKH

Ne hazırlaya biliriz ki daha:silent:

neden kimse bişiy yazmıyor:salut:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar