Sizinde kotanız çabuk doluyormu

Arkadaşlar Bu sıralar Eskisine göre Kotalar neden daha çabuk doluyor.4gb sınırlı kotayı geçen ay rekor kırarak 9.25 e çıkarak aşmışım. bizim sitede kotayı dolduruyormu acaba?

Benim kotam da hemen her ay geciyor :)

Gectiğimiz ay 6 GB yi aşmıştım :mrgreen:

Biraz fazla fazla dolduruyolar veya cok video izliyoruz motor ayağına :)

Gördüğün Her Resim,Her Video,Her Yazı V.s Bilgisayarınıza Download Edilerek Gösteriliyor Ben Sınırsız Kullandığım İçin Sorun Olmuyor:) Kotaya Geçenlerde Baktım Bu Ay 29 Gb Download Yapmışım:) Telekomun Sevgili Kuluyum:)

ben video vs bişey yapmadıgım halde şuan bu ayki kotam 5.49 Gb. bi işte bi enayilik var

Ben de baktım bugün; ayın daha 2o lerindeyiz; Kotam 4.2 oLMus :cyclopsan

Motosikleti
Pulsar NS400Z
msn de yapılan görüntülü konuşmalarda kotaya işler google bile açılırken pc download yapar dolayısıyla google bile kotaya işler
bendede sınırsız olduğu için sorunum olmuyor

Bizim pc 2000 moel hardiski c+d 30 gb gibi günümüz için komik bir rakam onu için 2 gb geçmiyor geçersede otomatik siliniyor.:mrgreen:

bilgisayarda ,nternet ile yaptığımız hersey tabi ki kotaya işliyor. Yalnız son zamanlarda kb lar yükseldi sanırım :)

beyler Telekomun ilk kazıklarını yiyenlerden biriyiz herhalde...yeni kampanyaları gördükce bunu anlıyoruz...ama 45 lira ödeyip sınırsız takılıyoruz buda güzel...

benimde sınırsız 45 lira ama öyle yavaş ki bakın size telekomun üç kağıdnı söyleyeyi.sizin hızınızı düşürüyor.aynı sunucudan 4 farklı kişiye net hizmeti veriyor hızınız 4 te 1 oranında düşüyor.denemek siterseniz google a ADSL TEST programı yazın ve indirip deneyin.göreceksiniz ki adsl hızınız size vaad edilenin 4 te 1 kadar.bunun için dava açsanız kazanırsınız ama 10 yıl sürer =)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
deveye sormuşlar boynun niye eğridir ,o da demişki nerem düzkünki :)

Şunu kabul edinizki ya bu deveyi güdeceksiniz yada bu diyardan gideceksiniz
bence 1 nci seçeneğe ellerimiz mahkum ayaklarımız gardiyan :mrgreen:
hayıflanıpta bozmayın neşenizi olduğu gibi kabul edin bu olayları başka çareniz yok çünkü :cat:

Son düzenleme:
Super Moderator
Tamam, her site, her fotoğraf, her sayfa etkili bu kota dolumunda da, şimdiye kadar yok muydu onlar? Sorunu sadece bunlara yüklememek lazım.

En basitinden işletim sistemleri, kullanılan programlar, uygulamalar geliştikçe devasa güncelleştirmeler sunuyorlar artık, bunları göz önüne almak lazım kota seçimi yaparken de.

Veya örneğin, kablosuz modem kullanılıyorsa güvenliğinden emin olmak lazım.

Ben de 50-60 ödüyorum fakat ; Sınırlı :)

Bu arada 2 TL fazla verip 8 lik hıza yükseltebiliyorsunuz :p

Super Moderator
Kotalı olduktan sonra, ne yapacaksın 8Mbit'i...?

Onun yerine sınırsız bir sürü seçenek var daha mantıklı.
Şurada okuduktan beri "3GB, 4GB limiti aştım" yazılarını, rüyalarıma girer oldu:p Can dayanmaz, ömür geçmez:p

demin Telekomdaydım 2 aylık adslim 90 gaymeyi ödedim aslanlar gibin...

şu şekilde düşününce kendimi avutuyorum...

45 lirayı 30 güne bölüyorum...günde 1.5 lira...e net kafede harcadıklarımı düşününce bu şekilde mantıkllı geliyor...ama yeni kampanyalarındaki fiyatlar ve eski diye bizi o tarifeye sokmamaları koyuyor...yani ilk abone olmamız nedeniyle jest yapılması gerek ama tam tersi eski olmanın bedelini ödüyoruz...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ben sınırsızdaydım,ama şu an başka bir tarifedeyim aylık 15'gb,limitim var.Ve 29'lira ödüyorum buna karşılık.Hızı 8'mb.

1-Wireless modeminiz halka açık olabilir. (Kullanma kılavuzunda ip adresi yada kurulu programından gereken şifreleri girerseniz eğer sorun büyük miktarda kalkacaktır)
2-TTnet bunu hep yapıyor.
3-Sınırsız düşük MB her zaman daha avantajlı.

Sanırım benim baglantıya giriyolardı önce.Çünkü durmadan net kesilirdi. Bilgisayar internete baglı görünür ancak İnternet baglantısı olmazdı Şimdi sık sık şifremi degiştiriyorum bu ay kotada bi anormallik olmadı:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar