Sizin tecrübenize ihtiyacım var :)

SORUM ŞU SİZCE HANGİSİNİ ALMALIYIM İKİSİ ARASINDA KARARSIZ KALDIM İKİSİNDEDE UFAK BİR PAZARLIKLA ALICAM BEN KARAR VEREMEDİM SİZİN ÖNERİLERİNİZE İHTİYACIM VAR BİDE YAMAHA YBR 125 ESD NİN YBR125 DEN FARKI NE ACABA ESD KAFAMA TAKILDI ?

7bmdkm.png
[/url][/IMG]
YAMAHA YBR125 ESD?

4.100 TL
Düzce / Merkez / Kültür Mah.
Marka Yamaha
Model YBR 125 ESD
Tipi Commuter
Yıl 2012
Km 13.000
Motor Hacmi 100 - 125 cm3
Motor Gücü 101 - 125 hp
Silindir Sayısı Tek Silindir
Vites Manuel
Soğutma Belirtilmemiş
Renk Çift Renk
Kimden Sahibinden
Takas Hayır
Durumu İkinci el

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

rVLpZ7.png
[/url][/IMG]

Tvs Apache 150

3.700 TL
Kocaeli / Gebze / Güzeller Mah.
Marka TVS
Model Apache RTR 150
Tipi Sport Touring
Yıl 2012
Km 7.000
Motor Hacmi 126 - 150 cm3
Motor Gücü 26 - 50 hp
Vites Manuel
Soğutma Belirtilmemiş
Renk Kırmızı
Kimden Sahibinden
Takas Hayır
Durumu İkinci el

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

BİDE BUNU GÖRDÜM 4100 E FELAN VERİRSE DÜŞÜNEBİLİRİ BİDE İLAN TARİHİ ESKİ SATILMADIYSA SİZCE HANGİSİ YADA BAŞKA ÖNERİSİ OLAN VARMI LÜTFEN Bİ YARDIM .

4.400 TL
Kocaeli / Çayırova / Emek Mah.
Marka TVS
Model Apache RTR 150
Tipi Commuter
Yıl 2014
Km 11.000
Motor Hacmi 126 - 150 cm3
Motor Gücü 25 hp'e kadar
Vites Manuel
Soğutma Belirtilmemiş
Renk Gri
Kimden Sahibinden
Takas Hayır
Durumu İkinci el

Bence ikisine de bin kararını öyle ver. Çünkü ikisi de kötü motor değil ikisinin de kendine göre artıları eksileri var. Ama hangisini alırsan al pişman olacağını zannetmiyorum. Bu arada ben de bi apache kullanicisiyim :) Ayrıca üstteki motor biraz pahalı gibi, alttaki de bakımsız gibi. Tâbi bunlar sadece benim saçma düşüncelerim :)

Bence ybr al.veya tvs mi alsan ki bilemedim:silent: ama ben olsam tvs alirdim.hem 150 cc hemde kalipli motor gercekten.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar