- Konu Yazar
a.. benim hatirladigim ilk oyuncagim bir ayiydi. yillarca yedirdim icirdim onu
bi gun usumesin die elektrikli battaniyeyi acik birakip yorgani da ustune ortmustum
eve geldim, bi yanik kokusu var ama... nerden geliobilmiorm.. once mutfaga gittim. yok... sonra salona falan.. babam mi biseler karistirdi acaba die babama bakindim. ev de bos... ama pis biseler oluo, biliyorum.. sonra kendi odama girdim. baktim tavanda duman birikmis. ulaaaa.. dedim. burda bi .okluk var. sonra battaniyenin anahtarinin "power" isigini gorunce anlamlandi hersey. kucugum de. bi de düdük gibi yorgani bi kaldirmisim, ayimi kurtaracam ya... uleeemmm... o sıcakliktaki yatak icten icten yanarken oksijenide bulmasin mi... sen yatak, tut, alev al.. el kadar cocuk.. evde yalniz. hemen ayimi aldim pencereden balkona attim. ama yanacagini biliorm orda daha.. aklim onda ama, yatak da yanio bi yandan
kostum su getirdim. yataga doktum. etraf daha da bi duman oldu yangin sonerken. odami kurtardim, balkona bi baktim ki, ayimin sadece kafasi kalmis. nefes alsin die kafasini sokmamistim yorganin icine

cok uzulmustum ya.. iyi kotu birsuru sey yasamistik. ilk geldiginde de benden buyukmus kerata
korkarmisim oyuncagimdan
heleee.... ne gunler
cok uzulmustum ya.. iyi kotu birsuru sey yasamistik. ilk geldiginde de benden buyukmus kerata