vay benim aşkım gelmiş tekirdağdan....seni sevmeyen ölsün...seni sevmeyenin başına benim kadar taş düşsün...kurban olurum ben recep ağabeyime...abi diğer elemanları geç...ben en çok seni seviyom..
ha dünya gözüyle bi hayrını görmedik o da ayrı mesele...bir ara msn.de takılalım...msni öğrendim...yakışıklılığımı bir gör baboş...konuşmamız gereken önemli meseleler var hacım... :king:
(bu copy pastin gözünü seveyim...)hemen kıskandınmı recep ağabey...kendini vurursun böyle okyanuslara çöllere tabi...yalnız abi tekirdağda deniz yoktu son bildiğim...

:rendeer: :joker:
tornadocan naber dostum...bursanın hayatımdaki yeri önemlidir...nilüfer ve mudanyaya bayılıyorum...senide seviyorum :joker:
womenrıders tayfası demek sizlersiniz...sizi gidi sizi...niye kaynaşamadık peki...onlarada hoşgeldin diyorum...
çiğdem...yasemin...gülçin...hepinizi çok seviyorum... :joker:
binzat kardeşime yanlış olmasın please...hem beşiktaşlı hem çarşı tayfasındandır... :rendeer:
sereye hocam paletini kullandık...olay bitmiştir...yaşandı ve bitti saygısızca...ben bütün öğretmenleri seviyorum...bu arada senide sevmiş oluyorum...afacan sevimli evlatlarına çok selamlar hocam... :joker:
adanın gülü janti...senide seviyom hacı... :joker:
cabrıolett abi...büyük aşklar böyle başlar... sen teksin kalbimde :joker: