Karacoban' Alıntı:
:silent: :salut: :salut:

r:

ale: :cyclopsani: :santa: :salut:
Gurbetdeyiz diyemi sevmedin ben :salut: :salut: :salut:
vay benim aşkım gelmiş avustralyalardan....seni sevmeyen ölsün...seni sevmeyenin başına benim kadar taş düşsün...kurban olurum ben ahmet saner ağabeyime...abi diğer elemanları geç...ben en çok seni seviyom..
ha dünya gözüyle bi hayrını görmedik o da ayrı mesele...bir ara msn.de takılalım...msni öğrendim...yakışıklılığımı bir gör baboş...konuşmamız gereken önemli meseleler var hacım... :cherry:
türkiye saatiyle kaçta bilgisayar başında olayım...sen ounu yazıver...
miya abla sen yoksa o sarışın ablamızmısın...fotoda kendini bir göster ablacım yav...gözlüklü bir abimiz var...3 bayanın yanında...o kim...peki
..abiler doğum günüm 13 ŞUBAT....doğduğum günde bile bir terslik var...
yav biz doğduk ülke karışmış...1978 de...ülkede benzin yok...ekmek yok...sağ sol çatışması var...
neyse baktık ülke kötüye gidiyor...o zamanlar 2 yaşındayım hiç unutmam...dedik bu ülkeyi nasıl düze çıkarırız...bir durum değerlendirmesi yaptık...ülkeye el koyalım dedik...neyse topladık asker tayfasını...o ara 400-500 bin asker emrimde...bir emrimle heryer kuşatıldı...bıdı bıdı yapan tayfayı topladık attık yassıadaya...ekmek yok su yok...garipler kimbilir ne oldular...böyle işte arkadaşlar...geyiği fazla zorlamayıp iğrenç espirilerime son vereyim dedim...öpüldünüz...
:queen: