...SİZİ SEVMEK İÇİN ÇOOOK NEDENİM VAR....

metesiklet.net, sitenin adı yakında böyle olacak galba :p

.com yazmışım, düzelttim..

Neler oluyor bakim burada. Sevgi çiçekleri havada uçuşuyor, Mete abim sevgi tazeliyor anlaşılan. Tanışmasak da görüşmesek de yazışmasak da seni seviyoruz Mete abi. www.motorize07.com Antalya Grubu
uyeler.jpg

abi msnde forumda yazmak boş yani illaki seni görücez bizi sevmen için ama biz seni seviyoruz be abi :joker:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
otur şuraya çocukluğundan başla evladım anlatmaya :cherry: :p

Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
Gereksiz yere alıntı yapmak sayfayı şişirmek yasaktır, gereksiz yere sayfayı dolduran alıntı ve yazılar silinir
- Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
- Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
- Şikâyetler için... [email protected]
+****************************************+

mete_han, eywallah kardeşim seninde kalbinin güzelliği yüzüne yansımış ,
senin gibi insanlara ihtiyacımız var,inş.en kısa zamanda hayalindeki işe ve motora kavuşursun dostum :rendeer:

musti abi bana küçükken bir amca kucağına almıştı...herşey böyle başladı...beni hiç sevmediler abi...oyuncağım hep elimden alındı...beni hep büyük çocuklar dövdü musti amca.... :salut:

mete_han' Alıntı:
musti abi bana küçükken bir amca kucağına almıştı...herşey böyle başladı...beni hiç sevmediler abi...oyuncağım hep elimden alındı...beni hep büyük çocuklar dövdü musti amca.... :salut:
abi iyice uçtun ba
git bi mobilet olsun bulda atlat şu krizi
:cherry: :p :queen:

baba büyüksün akşam akşam duygulandırdın beni :salut: :salut: :salut:

Forumdan Uzaklaştırıldı
düşüncelerin, iyi niyetin için teşekkürler mete-han arkadaşım.... bu sitedeki herkes de seni seviyor biliyorsun...

tüm tayfayı öpüyorum...herşeyin en güzeli ve en iyisi sizlere layık dostlarım...

Orhan Gencebay ağabeyimle çok defalar buluşup çok şeyler paylaşmış bir hayranı olarak diyorumki....

BENİ BÖYLE SEVİN SEVECEKSENİZ......

KALBİM SİZİNDİR GİRECEKSENİZ........

:joker: :joker: :joker: :p

:silent: :salut: :salut: :pr: :pale: :cyclopsani: :santa: :salut:

Gurbetdeyiz diyemi sevmedin ben :salut: :salut: :salut:

crazy_devil, arkadaşım merhaba denizliye biz gelirsek sonra başına bela oluruz oralarda çok azarız.

aaaa olurmu arvasi3 kardeşim yaaa :salut: başımın üstünde yeriniz var.toplayın gelin bütün tayfayı.olmadı bi oteli tamamen kapatırım ben size. :flower: :flower: :rendeer:

Mete Manas destanı gbi yazmışsın helal oLsun :)
Seni sevmemek oLurmu tabi ki de seni çok seviyoruz :thumleft:

arkadaşlar önerim var biz her hafta bir gün metehanın doğumgününü kutlayalım

mete_han' Alıntı:
miya+3 bir grup vardı skull erhanın oralarda...fazla kaynaşma fırsatı yakalayamadığım...selam ve sevgiler...tanımadığım birini niye seveyimki dimi..şaka şaka...şu gözlüklü abimizmisin dimi... :joker:
[email protected]

ya ii de ben bayanım yaww :sunny: :mrgreen: :mrgreen:

mete_han' Alıntı:
binzat baba...miya ve baronu iyi dağıttın ...gözlerden kaçmadı...biz geyikteydik abicim...seni seviyorum... :joker:
[email protected]
:silent: :silent: :silent:

ufak hatalar olsa da tüm dileklerine ben de katılıyorum :joker: :) :)

Karacoban' Alıntı:
:silent: :salut: :salut: :pr: :pale: :cyclopsani: :santa: :salut:

Gurbetdeyiz diyemi sevmedin ben :salut: :salut: :salut:

vay benim aşkım gelmiş avustralyalardan....seni sevmeyen ölsün...seni sevmeyenin başına benim kadar taş düşsün...kurban olurum ben ahmet saner ağabeyime...abi diğer elemanları geç...ben en çok seni seviyom..

ha dünya gözüyle bi hayrını görmedik o da ayrı mesele...bir ara msn.de takılalım...msni öğrendim...yakışıklılığımı bir gör baboş...konuşmamız gereken önemli meseleler var hacım... :cherry:

türkiye saatiyle kaçta bilgisayar başında olayım...sen ounu yazıver...

miya abla sen yoksa o sarışın ablamızmısın...fotoda kendini bir göster ablacım yav...gözlüklü bir abimiz var...3 bayanın yanında...o kim...peki

..abiler doğum günüm 13 ŞUBAT....doğduğum günde bile bir terslik var...

yav biz doğduk ülke karışmış...1978 de...ülkede benzin yok...ekmek yok...sağ sol çatışması var...

neyse baktık ülke kötüye gidiyor...o zamanlar 2 yaşındayım hiç unutmam...dedik bu ülkeyi nasıl düze çıkarırız...bir durum değerlendirmesi yaptık...ülkeye el koyalım dedik...neyse topladık asker tayfasını...o ara 400-500 bin asker emrimde...bir emrimle heryer kuşatıldı...bıdı bıdı yapan tayfayı topladık attık yassıadaya...ekmek yok su yok...garipler kimbilir ne oldular...böyle işte arkadaşlar...geyiği fazla zorlamayıp iğrenç espirilerime son vereyim dedim...öpüldünüz...

:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar