Sizde motosiklet kültürü yok!(Ne demek istediğini çözemedim-video)

Arkadaşlar her zaman ki gibi geleneksel saat 22:00 23:00 arası youtube saatimde ilginç bir video buldum.Racing motorlu delikanlı muhtemelen CBF 150 olduğunu tahmin ettiğim motorlunun yanında basıp gidiyor.Ve giderken de bir şeyler söylüyor.Verildiyse affola:)

[YT]knftlQOKfpA[/YT]

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sizde değil bu ülkede motoiklet kültürü yok diyor.Scootürk sitesinden bir abimiz çekmişti bu görüntüyü kameralı kask görünce adam dayanamamış bu ülkde motosiklet kültürü yok diye isyan etmiş.

Kendisi çok güzel bir kültür gösterisi yaptı.

Ama çok hızlı oldu, bir şey anlamadık. Bir daha yapsın :)

O kamera motosiklet sevgisinin bir unsuru ama ...

Benim anladığım şu;
Adam trafikte aralardan hızlıca geçmediği için ona motosikletçi gözüyle bakmamış arkadaşlar.Adamların motosiklet kültüründe trafikte hızlıca aralardan geçmek var sanırsam.Meğersem kültür bu imişde biz bilmiyormuşuz.

Ne olmuş o kamera varsa.Ne bileyim nasıl gittiğini felan paylaşmak istemiştir.Sıkışık trafikte nasıl gidilir birilerine göstermek istemiştir belkide

Son düzenleme:
Bana sanki moto kuryeye diyor gibi geldi.Sizin mesleğinizde diyor sanki...Ayrıca usul usul gidiyor bence,ben hala ne demek istediğini anlayamadım:silent:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
o adam kurye değil,600 lük makina var altında suzukiydi galiba (videoyu çeken kişi)

Evet ama şöyle bir şey var,bir insanın altında Hayabusa bile olsa isterse riske girmeden,efendice kullanabilir kanımca:)Ben emniyet şeridinden gazlayıp giden arkadaşın söylediklerine katılmıyorum.Tabi şahsi fikrim:)

çeken motor eski kasa burgman 400. stem eden arkadaşta tüm motorcuları görmeyenlere atıfta bulunmuş:bounce:

adam kamerayı görünce bi mesaj vermek istemiş.
kötü bişe dememiş yani

600f o kadar güzel bağırıyomu yahu :) egzos ney acaba

Harbiden ya ne bağırıyor mübarek:mrgreen:Bu arada videoyu defalarca dinledim ve sonunda konuşulanları analiz ettim;

- Bizim ülkemizde motosiklet kültürü yok abicim...

- Nasıl?

- Motor kültürü yok diyorum bizim ülkemizde...

Bence bu arkadaş formun ücra bir köşelerinde bizi sessizce izliyor.Şahsen bir açıklama yapsa yaffff:cherry::mrgreen:

Sonrasında yarım metrede bisiklet gibi sürüyorlar gibi birşey diyerek devam ediyor.
Benim anladığım kadarıyla videonun başında soldan hızla geçen motosikletliye kızıyor sağdaki.

''Bizim ülkemizde motosiklet kültürü yok yemin ederim hepsi üstüme sürüyor'' diyor.

Dikkat ederseniz "motosiklet kültürü yok" diyor arkadaş.Yani trafikteki diğer araçların motosikletlilere olan tavrından bahsetmiyor. Motosikletlilerin kendi içinden bahsediyor sanki.Tabi bilinçli olarak mı söyledi rastgele ağzından bu mu döküldü bilemiyoruz.Öncesinde mutlaka bir şeye kızmıştır.

Motosiklet kültürü yok tabi, biliyoruz zaten.

Bence de diğer soldan gazlayan vatandaşla ilgili bir durum olabilir.Bunu söyleyip ardından gaz açıp sağdaki boşluktan tehlikeli şekilde hızlanması da ayrı saçma olmuş. Sende de yok bu kültür arkadaşım.

yav ne alakası var.. resmen... motor kültür bakanlıgı tarafından vergi indirimi falan diyor.. tam anlayamadım :D

Kocaeli İl Temsilcisi
motosiklet kültürü yok tamam onu hepimiz biliyoruz da :) kime istinaden o kelimeyi kulanma gereği duyduğunu anlayamadım , o sol taraftan geçen motosiklete olabilir belkim...:)

Benim anladığımda bu arakdaşlar
-Bizim ülkemizde motosiklet kültürü yok abicim yok.
- Nasıl ?
-Motosiklet kültürü yok bizim ülkemizde.
- Yemin ederim hep üstüme sürüyorlar (burayı ancak böyle anlayabildim)
sonra arabalara kızıp gazlıyor :cherry:

600f ciler bu motordaki egzos nedir bileniniz varmı :) 600f ciddi ciddi benim sonraki durağım olacak sanırım :)

o da bişey mi abi, bizde trafik, ticaret, eğlence, alışveriş vs. kültürü de yok.
velhasıl kendi kendimizeyken kültürlüyüz de birlikte yürüyen işlerde çuvallıyoruz :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar