Sizde gidin, huzur bulun :) sadece 2 Liraya

güzel gezi :cat: aklıma hemen çocuğu alıp hayvanat bahçesine gitmek geldi, ama malesef koca adanada yok böyle bir yer :pr:
sağolun arkadaşlar paylaştığınız için :rendeer:

bu arada bide o hamsterlara benzer gonzales'ler war..onlarda fare ile sincapın çiftleştirilmişi..onlarda çok tatlı...

Hemster mıdır hamster mıdır isminin yazılışını bilmiyorum, ama kendilerini 6 ay kadar besledim.. O olmadığına eminim, ama yakın akraba oldukları kesin. Soracak kimsede yoktu soramadık ne olduğunu :)

hamster olması lazım yazılısı =) bende yanlıs yazmısım sanırım.Ya bır suru turu var onların onlardan bırı =) kucugude var tavsan kadar olanınıda gordum.Gonzales dıye ufacık bı turude var.Aman fare ıste :) bende 5 yıl kadar besledım :)

Moderatör
Peki yoğun istek üzerine Hamster olsun :)

çok keyifli bir gezi olmuş paylaşım için teşekkürler...

doga ile iç içeyken huzur bulmamak mümkünmü? Allah bir ömür sana ve eşine huzur nasip etsin :rendeer:

çok güzel bir gezi olmuş Lucas abi :) evden canlı canlı yaşadım vallahi:) montun aynısından almayı düşünüyorum da , insan içinde kendini güvende hissediyor mu?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ayy çok güzel gezii :mrgreen: Ben de birilerinin başının etini yiyorum ama :pale: Bu topikten sonra bana da bir süpriz gelir umarım :mrgreen: Eşinle nice güzel geziler yaparsınız inş. :rendeer:

TWG

Teşekkür ederiz :) Robocop diyen çok olsada biz seviyoruz montlarımızı.

ya ilk ben diyecektim fuardan aldığınız yeni montlar güzelmiş diye başkası daha önce farketmiş :cat: :mrgreen:

ilk resimdeki kobay fare midir acaba??

güzel bir gezi hep merak ettığim yer di resımler ve montlarınız hesi on numara yalnız istanbuldan orası yine 2 liramı:mrgreen:

Moderatör
çok güzel bir gezi olmuş Lucas abi :) evden canlı canlı yaşadım vallahi:) montun aynısından almayı düşünüyorum da , insan içinde kendini güvende hissediyor mu?

Robocop ailesi olarak tanınmaya başlandık çevremizde :) Ama evet güven veriyor montlar :)

Ayy çok güzel gezii :mrgreen: Ben de birilerinin başının etini yiyorum ama :pale: Bu topikten sonra bana da bir süpriz gelir umarım :mrgreen: Eşinle nice güzel geziler yaparsınız inş. :rendeer:

Bir kaç gün bekle, netice alamazsan psikolojik baskı kampanyası başlatırız :) Güzel temennilerin için teşekkürler, inşallah eşinle ikinizede güzel,keyifli, huzurlu ve kazasız belasız kilometreler nasip eder ALLAH :)

Son düzenleme:
Moderatör
güzel bir gezi hep merak ettığim yer di resımler ve montlarınız hesi on numara yalnız istanbuldan orası yine 2 liramı:mrgreen:

Darıca'da da var.. Ama orası 6 Lira sanırım :p

Yorumlarını ve iyi dileklerini esirgemeyen tüm MT dostlarına teşekkürler. Gerçekten sizde kıskanıp gidesiniz diye açtım konuyu :p Hatta toplu halde bunun gibi bi organizasyon yapsak :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar