Sizde gidin, huzur bulun :) sadece 2 Liraya

Moderatör
Adam banlanmadan önce yaptı yine yapacağını :)

güzel gezi olmuş torpakk..
ben darıcaya gitmek istiyorum ama kelle başı 25 yetele diyolarmışş ohaa dedimm dorumu acep

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:27 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:26 PM ----------

mete abide çızık yemişş üzüldümm

birileri beni takip ediyor ama kim...bu topacta gecenin saat 4 ünde benden başka kim olabilir...siz tahmin edin artık...

Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (1 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
mete_han

Mersin İl Temsilcisi
abi allah tan uzay filmi seyretmemişsiniz:):):)
şaka bir yana güzel gezii.

KOZMONOT LUCAS.. DÜŞÜNSENE, UZAY UFOSUNA YOSHİMURA TAKTIRTYOMUŞ FİLAN... :queen::queen:

şakaşaka, yine güzel bir noktaya parmak iziniz çıkmış babam...:cat:

ahaha gercekten güzel valla sevimli hayvanLar var keske bizm burdada olsa cok tskler resimler icin abim.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
cok güzel bir gezi olmus insana huzur verıyo.en kısa zamanda MT aılesı olarak bizde gıdelım yaa.:):pale:

Bana Lukas huzur veriyor valla...İnsanın eşiyle hayatı paylaşması çok güzel...helal olsun yengeye ve ona...benim hanım 4-5 kez artcım oldu... o da iş dönüşü mecburiyetten...

Moderatör
Bana Lukas huzur veriyor valla...İnsanın eşiyle hayatı paylaşması çok güzel...helal olsun yengeye ve ona...benim hanım 4-5 kez artcım oldu... o da iş dönüşü mecburiyetten...

Sayın mete'm han'ım insan eşiyle hayatı paylaşmak için eş olur zaten. Ayrıca biz o hayvanat bahçesine gideli 6 ay, gittiğimizi unutalı 5 ay kadar oldu. Kısmetse yakın zamanda gideriz yine, bu sefer sana özel fotoğraflar çekip koyacağım MT'ye :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar